Hovudside

Slik fjerner Fyringsolje fra Oppvarming Tank

by Walther

Slik fjerner Fyringsolje fra Oppvarming Tank

Hvis oljetanken springer lekk eller du planlegger å oppgradere til en nyere fyringsolje tank du må tappe oljen ut av tanken før den gamle tanken kan bli fjernet fra hjemmet. Ved å ta noen forholdsregler for å beskytte teppe eller gulv, du & rsquo; ll være i stand til å tømme fyringsolje tank uten langsiktige effekter. Det & rsquo; s viktig å ta deg god tid når tømme tanken eller du kan ha en miljøkatastrofe i kjelleren.

Bruksanvisning


•  Plasser håndklær på noen teppebelagte områder av hjemmet der fyringsolje vil bli overført. Lukten av fyringsolje er det vanskelig, om ikke umulig å bli kvitt. Dekker eventuelle tregulv er også anbefalt som fyringsolje kan sive inn i tre porene og forårsake misfarging.

•  Plasser en fem gallon bøtte under den store dreneringsventil som ligger på bunnen av oljetanken. Hvis en fem gallon bøtte ikke får plass under oljetanken, brukes tre gallon bøtte.

•  Legg et par filklør på mutteren som lukker dreneringsventil av oljetanken. Kontroller at filklør er stramt på ventilen.

•  Ta på deg et par hansker for å beskytte hendene fra oljen og skru ventilen mot klokken inntil oljen begynner å renne. Ikke fjern mutteren som åpner ventilen. Åpner det nok til å starte drenering prosessen. Renne omtrent fire liter olje i bøtte og lukke ventilen. Ikke fjern bøtte til olje stopper drypper fra ventilen.

•  Tøm oljen fra bøtte inn i beholderen.

•  Gjenta trinn fire og fem til oljetanken tømmes.