Regioner hvor oliven og sitrusfrukter vokse


Regioner hvor oliven og sitrusfrukter vokse

Oliventrær og sitrustrær vokser i noe lignende regioner. Begge tre varianter nyte varmt klima med mye sol, men varierer i de typer jordsmonn og terreng de tåler.

Jord Type


Sitrustrær vokser i områder med godt drenerende jord. De gjør det bra i sand eller leire jord, men trenger den rette kombinasjonen av vann, gjødsel og kompost avhengig av jordas vann oppbevaring. Derimot vil oliventrær vokser i steinete eller fjell territorier.

Klima


Oliventrær trives i tørre forhold lettere enn sitrustrær. Ifølge California Sjeldne fruktdyrkere, kan oliven håndtere full sol, sterk vind og bare månedlig vanning. Sitrustrær som sitron og lime kan vokse i tørre klima i Arizona, mens grapefrukt trær overleve bedre i tropisk klima, for eksempel Florida.

Amerikanske Regioner


Oliven- og sitrustrær dele regioner i store deler av det sørlige USA. Oliventrær tenderer mot tørre stater som California og Arizona, mens sitrustrær vokser i Florida, Texas, Arizona og California, avhengig av variasjon.

Internasjonale Regioner


Land i Midtøsten som Israel er kjent for oliven, som er middelhavsland som Italia og Marokko. Noen sitrustrær er innfødt til deler av Asia, samt tropiske regioner over hele verden.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler