Hovudside

Hvordan Plant Blomstrende Cherry

by Walther

Hvordan Plant Blomstrende Cherry

Blomstrende kirsebærtrær er en av de tidligste blomstrende trær av våren, og produsere masser av rosa og hvite blomster blomster. Etter blomstene faller av i slutten av våren, noen blomstring kirsebær varianter utvikle frukt i form av små røde kirsebær. Men ikke alle blomstrende kirsebær produsere spiselig frukt siden noen kirsebær er ekstremt bitter. Blomstrende kirsebærtrær vokser i soner 5 til 8.

Bruksanvisning


•  Finn et utendørs planting område som mottar fullt sollys hele tiden og har godt drenert jord. Pass på at det ikke er noen gangveier, planter, trær eller andre strukturer innenfor 16 meter av alle sider av planting området.

•  Fjern blomstrende kirsebærtre fra beholderen som det er i og plassere det på et flatt underlag. Mål bredden og høyden av roten ballen av blomstrende kirsebær treet ved hjelp av et målebånd.

•  Grav et hull som er 1 tomme grunnere enn høyden på treets rot ball. Dig bredden av hullet i det minste dobbelt så bred som rotklumpen. Sjekke dybden og bredde målinger med målebåndet med jevne mellomrom som du graver.

•  Sett bladet på en skarp kniv på toppen av rotklumpen kirsebærtreet 2 inches fra ytterkanten av roten. Sett det hele veien ned og klippe rundt hele omkretsen av rotklumpen, fjerne de ytre to inches. Forkaste cut-off røtter.

•  Plasser røttene til treet inn i hullet og fyll den halvveis med jord. Vanne jorda med omtrent 1 qt. vann for å fjerne eventuelle luftlommer og deretter fylle ut resten av hullet med jord.

•  Vann jorda med en annen 1 qt. vann for å fjerne luft og hydrat trerøtter. Vann treet med 1 liter vann hver to til tre dager for de to første ukene etter planting. Etterpå redusere vanning til bare to ganger per uke.

Tips og advarsler


  • Vanning planting sted kvelden før du planter vil gjøre det lettere å grave hullet.
  • En måned etter planting, spre en 2-tommers lag av mulch rundt bunnen av den blomstrende kirsebærtreet og utvide den ut i minst en fot. Trekk teknings bort fra bunnen av bagasjerommet.