Hovudside

Plen Problemer med Cats & Dogs

by Walther

Plen Problemer med Cats & Dogs

Katter og hunder leker på plenen kan gjøre en nydelig bilde, men det kan også være en utfordring å opprettholde både en sunn plen og friske dyr.

Graving


Hunder grave opp plener for en rekke årsaker, blant dem kjedsomhet, sporing duften av mat eller et dyr, rømningsforsøk og lettelse fra varmt vær. Katter grave hull i gressplener for å dekke deres avføring og vanligvis gå tilbake til det samme området flere ganger.

Plen Burning


Urinen av hunder og katter inneholder nitrogen, som også er til stede i gjødsel. Lawn brenning oppstår fordi urin fra dyr fører til en kjemisk overbelastning, særlig fordi dyrene har en tendens til å vende tilbake til samme sted.

Plantevernmidler


Plen plantevernmidler kan være skadelig for katter og hunder siden de trykker sin munn og nese ned i skitten ved graving. I tillegg kan de slikke sine poter og svelges plantevernmiddelet etter å ha krysset en plen som har nylig blitt behandlet.

Løsninger


Bortsett fra kommersielle katt og hund repellents, kan løsninger for hunder inkludere mer spilletid for å forhindre kjedsomhet, tilstrekkelig vann --- spesielt på varme dager --- og inngjerding av de fleste områder, slik at hunden til å grave i en lite synlig område. Katter generelt unngå sterke lukter. Sprer pepper, kanel eller oransje skreller i området som katten vanker kan avskrekke det.