Hovudside

Hvordan jeg Vask eller Clean Microfiber Rags?

by Walther

Hvordan jeg Vask eller Clean Microfiber Rags?

Japanerne utgangspunktet fabrikkert microfiber i 1970-årene. Det tok mange år for teknologien til å få fotfeste, men det brukes i dag i klær, møbler og rengjøringsoppgaver. Microfiber har fått navnet sitt fordi de enkelte fibrene i en klut eller et stoff er mindre enn en mikrometer i diameter. Teknologien er nyttig i rengjøring, fordi de små fibre kan ta tak og felle skitt, rusk og selv bakterier og holde på det før du vasker microfiber. Mikrofiber kluter ikke krever mye vedlikehold, men du bør vaske dem med forsiktighet.

Bruksanvisning


•  Skyll microfiber under en tappekran og vri den ut flere ganger for å eliminere noen overdreven skitt.

•  Bløtmicrofiber i en vask eller bøtte med varmt vann og en spiseskje med mildt rengjøringsmiddel. Unngå å bruke noe med blekemiddel, fordi dette vil bryte ned stoffet.

•  Vask microfiber av seg selv i en vaskemaskin med vaskemiddel som trengs. Spesielt unngå å vaske det med håndklær fordi microfiber vil vanligvis plukke opp lo av håndklær. Unngå å bruke tøymykner, da dette vil forstyrre den statiske elektrisiteten som microfiber trenger for maksimal effektivitet.

•  Tørk fille i tørketrommelen på en lav innstilling eller henge den opp for å bli kvitt gjenværende fuktighet. Sterk varme kan smelte de enkelte fibrene og effekt ytelse slik at stryking eller høy varme tørking er ikke anbefalt.