Hovudside

Problemer med regnvann i regn Barrels

by Walther

Problemer med regnvann i regn Barrels

Høsting av regnvann i regn fat er en gammel praksis som har vokst i popularitet de siste årene på grunn av de miljømessige fordelene og kostnadseffektivitet. Praksisen er spesielt gunstig i urbane områder, hvor de fleste regnvann samler forurensing fra veier før det renner ut i overvann drenering system og går igjen inn elver og bekker. Samlet regnvann kan brukes til vask, for hagearbeid og selv for å drikke hvis riktige filtreringssystemer er anvendt. Men regnvann hogst bør være klar over vanlige problemer som kan bli en velmenende innsats i en stor hodepine.

Overløp


Hjem regnvann høsting innebærer vanligvis å plassere fat i henhold takrenner eller andre dreneringssystemer som styrer vann fra et tak eller en annen overflate. Det er viktig at tønnene overvåkes jevnlig slik at de ikke renne over. Vanlig vann overløp kan forårsake skade på grunnlaget for ditt hjem eller andre relaterte problemer.

Fat Type og Placement


Regn høsting krever en food-grade container ment å holde væske. Problemer vil oppstå hvis en papirkurv eller lignende beholder brukes. Et vanlig avfallskurven vil ikke være i stand til å motstå trykket av vannet over lengre perioder. Fat plassert på ujevnt underlag kan også føre til komplikasjoner. Når et fat fyller, kan vekten av vann lett føre til at det å velte hvis det ikke er på et fast og jevnt underlag.

Vinter


Hvis vinteren regelmessig bringer minusgrader der du bor, kan din regn fat bli skjev, sprukket eller svekket. Frysing og tining av vann i sylinderen vil bevirke at volumet av vann for å utvide og trekke seg sammen, utøver belastning på sylinderen overflate. Butikk fat opp ned i vinter for å holde dem rene for rusk for bruk når den varmes opp.

Sikkerhet


Stående vann i noen beholder er en sikkerhetsrisiko for barn, gitt at drukning kan forekomme i så lite som et par inches av vann. Dyr kan også få fanget hvis fat ikke er skikkelig tildekket. En tønne bør aldri bli avdekket. Toppe fat med en gjennomtrengelig skjerm eller toppen som gjør at vann i, men holde alt annet ute.

Mygg


Mygg avle i stillestående vann, noe som gjør regnvann fat en ideell beliggenhet for dem å reprodusere. Mosquitos kan reprodusere i ca ti dager, så prøv å bruke de innsamlede regnvann innen denne tidsperioden. Alternativt toppe fat med en fin rist eller skjerm som hindrer myggen får tilgang til vann.

Forurensning


Regnvann du samler nesten alltid vil inneholde noen forurensning fra blader, fugleskitt, støv eller andre naturlige årsaker. Dette vannet kan brukes til vanning, men det er ikke sikkert å drikke med mindre kjørt gjennom et filtreringssystem. Noen typer takbelegg inneholder for mange forurensninger for oppsamling av regnvann. Ikke høste vann som renner ut av tjære, grus eller asbest grus tak, for eksempel. Andre mulige bidragsytere til forurensning er takrenne systemer som inneholder bly lodding eller bly-basert maling. Regnvann i seg selv kan også være forurenset hvis du bor i et område med betydelig industriell forurensning