Hovudside

Husholdning rettsmidler for rengjøring sølv

by Walther

Mange folk blir mer bevisst på de sterke kjemikalier som finnes i mange rengjøringsprodukter. Ved hjelp av enkle husholdningsprodukter som du allerede har, kan du unngå bruk av kjemikalier og spare penger i tillegg.

Betraktninger


Hvis du bruke gummihansker når du polere din sølv, gummi faktisk oppfordrer anløpe. Følgende elementer kan påvirke og med skade sølv: bordsalt, oliven, salat dressing, egg, eddik, frukt, juice og blomster.

Rengjøring anløpe fra Silver og Silver Plate


Fyll vasken med veldig varmt vann. Plassere et ark av aluminiumsfolie på bunnen og tilsett bakepulver og salt. Sug din sølv og sølv belagt elementer for noen få minutter. Anløpe vil forlate sølv og gå til folien.

Rengjøring Silver Smykker


Du kan rengjøre sølv smykker i likhet med metoden ovenfor; bare plassere dine smykker i en aluminiums pie pan og dryss med natron. Hell kokende vann i pannen og la smykker å suge til ren. Gjenta om nødvendig.

Silver Polish


Store sølv stykker må rengjøres for hånd. Du kan bruke vanlig tannkrem eller en pasta av natron og vann som en sølvpuss. Gni lime på sølv, og skyll i varmt vann og tørk av med en ren, myk klut. For sta anløpe, kan du trenger å forlate lim på sølv for en liten stund.

Fordeler


I tillegg til å unngå kjemikalier og spare penger, disse metodene er bra for miljøet.