Hovudside

Hvor mye du skal betale for plenklipping

by Walther

Hvor mye du skal betale for plenklipping

Vedlikeholde plenen din er spesielt estetisk, siden lenge gress og ugress redusere potensialet i ditt hjem og uterom. Kostnaden ved å betale noen til å klippe plenen avhenger av ulike faktorer.

Størrelse


Størrelsen på plenen din er den største innflytelsen av kostnadene, siden større plen du har, jo mer tid det tar å klippe. For eksempel koster en liten plenen under 5000 kvadrat-meter rundt $ 30 for plenklipping tjenester, mens større plener på 30,000 kvadrat-meter koste $ 70, i henhold til Deer Creek Plener og Gartner i Oklahoma. Men de fleste tjenester vil ha en månedlig garanti fra deg.

Spesifikasjoner


Du kan bli belastet ekstra for plenklipping tjenester hvis hagen din har funksjoner som et svømmebasseng, gjerde eller et dekk som må trimmes med en luke eater i stedet for en gressklipper. Men mange tjenester inkluderer disse tjenestene.

Betraktninger


Avhengig av sesong, blir plenen dekket med blader, pinner og rusk som trenger fjerning først før klippe gresset. Du hagestell profesjonell kan ta betalt ekstra for fjerning av slikt avfall. En mer viktig hensyn er typografi. En vanskelig jobb vil koste mer. En metropolitan mye, kan være en enkel plot, og ta mindre arbeid, men byen kostnadene er høyere.