Hovudside

Hvordan bli kvitt veggedyr i klær

by Walther

Veggdyr lett søke ikke bare en seng, men andre elementer i soverommet og rundt hjemmet - dette inkluderer klær. Bli kvitt veggdyr i hjemmet er en multi-trinns prosess, som krever årvåkenhet. Siden klær kan gi fristed for skadedyr, er det viktig å behandle tøy straks når du mistenker at din hjemme har veggdyr. Heldigvis, bli kvitt veggedyr i klær er ikke vanskelig, som bugs er følsomme for både høy varme og ekstrem kulde.

Bruksanvisning


Hvordan bli kvitt veggedyr i klær: Vaskbart Stoffer


•  Plasser vaskes klær som tåler høye temperaturer på vaskemaskin og tørketrommel (sjekk klesmerker) i vaskemaskinen.

•  Slå maskinen på koke vannets kretsløp og vasker klærne med vaskemiddel.

•  Tørk klær i tørketrommelen, på den høyeste tilgjengelige varme. Ifølge Guide veggedyr, bør du beregne minst fem minutter av høy varme tørking for å sikre bedbugs er døde - det er en god idé å tørke klærne helt, på høy varme, for å være sikker.

Hvordan bli kvitt veggedyr i klær: Finvask og Dry Clean Only Stoffer


•  Ta tørre rene bare eller delikate stoffer (som ikke kan vaskes i varmt vann eller tørkes i tørketrommel) til en tørr rengjøringsmidler. Renseri vil drepe veggdyr, ifølge veggedyr Guide og New York City Housing Authority.

•  Plasser klær i en plastpose og legg dem i fryseren, hvis du ikke kan ta klærne til en tørr rengjøringsmidler.

•  La klærne i fryseren i minst en uke, som foreslått av Guide veggedyr. På denne tiden, bør bugs være død. Du kan beholde klærne frosset lenger bare for å være sikker, hvis du velger.

Tips og advarsler


  • Alle bedbugs bør være død etter å ha gått gjennom vaskemaskin og tørketrommel; Du kan imidlertid legge merke til noen rester (skrott) igjen på klærne hvis smitten var veldig dårlig. I dette tilfellet, bare re-vaske klærne for å bli kvitt dem av de døde insekter. En gang gjennom vaskemaskin og tørketrommel bør gjøre triks.