Hovudside

Hvordan kontrollere kinesisk Tallow Trees

by Walther

Hvordan kontrollere kinesisk Tallow Trees

En plante kan anses invasiv når sin raske vekst begynner å fortrenge stedegne arter. Ifølge University of Florida IFAs Extension, ble den kinesiske talg treet (Triadica sebifera) først introdusert til USA i 1776. Den har vært på marsj helt siden, flytter inn i skogen og fortrenge trær og bunndekkende planter. Dette invasiv, løvtrær når en høyde på 60 meter, med en stamme 3 meter i diameter. De kinesiske talg tre blomster og frø frodig, og det er vanskelig å utrydde en gang etablert.

Bruksanvisning


•  Yank ut kinesiske talg ungtrær fra bakken der dere finner dem før de når frø fruktbar alder. Sørg for å få alle roten krage når du trekker. Ellers vil det re-spire. Trevl og kast frøplanter i tunet søppelposer.

•  Kontrollskudd med en stammediameter på opptil 3 inches med en bladugressmiddel. Spray kalesjen og vente på for bladene til å krølle, dø og frafalt. Skjær badebukser av på bakken med lange håndtak beskjæringssakser, og grave ut stubber med en spade. Dersom saplings produserer frø på det tidspunktet du klippe dem, sørg for å rake dem opp slik at de ikke vil spire og spire.

•  Bruk en øks eller en øks til å kutte ned kinesiske talg trær så høye som 15 meter. Fjerne trærne tidlig i vinter, når de ikke er seeding. Veilede fall et tre med hånden. Grave ut og kast av stubben.

•  Falt store kinesiske talg trær med en motorsag. Drepe stubben ved å påføre et herbicid med den aktive bestanddel triclopyr til kambiumet, en ring rett innenfor bark. Dette vil drepe stubben i ca tre applikasjoner over løpet av et år eller to. Det er ikke nødvendig å male hele stubben. Følg instruksjonene og anbefalinger for fortynning av ugressmiddel.