Hovudside

Hvordan du rengjør med isopropanol

by Walther

Rubbing alkohol er en all-purpose renere. Brukes hovedsakelig i en medisinsk setting og til medisinske formål, kan rubbing alkohol brukes til å sterilisere alle typer husholdningsartikler. Rubbing alkohol desinfiserer grundig ved å drepe bakterier og bakterier. Rubbing alkohol er funnet i skap og kott av mange husholdninger, men det er i stor grad ignorert som en effektiv husholdning renere.

Bruksanvisning


En DAB alkohol på en klut. Bruk gummihansker hvis du ikke ønsker å få alkohol på hendene. Avhengig av størrelsen på rengjøring jobb, kan du bruke fullt konsentrert alkohol, eller du kan fortynne det med å nyte alkohol-gjennomvåt klut i vann.

•  Rengjør steder i ditt hjem som gjester, familie og venner berører på en jevnlig basis, for eksempel dørhåndtak, toalett håndtak, telefoner og lysbrytere. Gni objektet med alkohol-gjennomvåt klut. Dette vil desinfisere objektet og drepe eventuelle bakterier.

•  Tørk ned TV og dataskjerm skjermer, som de er beryktet for å samle støv. Alkohol vil fjerne alt støv fra skjermen.

•  Shine messing og glass objekter for teknisk sprit. For eksempel, tørke ned noen skitne speil i ditt hjem med alkohol, og speilene vil ha en fin glans.

•  Bruk alkohol for å fjerne skitt og olje som kan ha bygget opp på fjernkontroller, video spillkontroller, mus og andre håndholdte enheter.

•  Når du er ferdig med rengjøring hjemme, skylle ut kluten og henge den opp til tørk. Vaskes det, hvis du ønsker det.

Tips og advarsler


  • Ved rengjøring med isopropanol, rent i områder med god ventilasjon, for å unngå å bli utsatt for konsentrerte damper i lange perioder av ganger.
  • Rubbing alkohol er brannfarlig. Ikke bruk den rundt ekstrem varme eller flammer.