Hovudside

Slik fjerner Cat urin fra Nylon

by Walther

Slik fjerner Cat urin fra Nylon

Katter kan eliminere utenfor deres søppel boksene for en rekke grunner, inkludert territoriale merking, spenning, eller en medisinsk tilstand. Katten din kan urinere på klær eller tepper laget av nylon. I motsetning til naturlige stoffer, absorberer nylon lite væske, noe som gjør det motstandsdyktig mot katten urin flekker og lukt. Nylon bagasje, vesker, klær og tepper fortsatt trenger oppmerksomhet for å rense urin absorbert. Rengjør disse elementene med naturlige rengjøringsmidler for å fjerne lukt og urin salter etterlatt av katteurin.

Bruksanvisning


•  Plasser Vaskbart elementer i vaskemaskinen. Legg 1/2 kopp eddik og 2 til 3 ss. oksygen blekemiddel til vaskerom sammen med en cap full av vaskemiddel. Kjør syklus som vanlig, ved hjelp av kaldt vann. For eldre flekker, først behandle flekken ved dousing det i en løsning av en kopp vann med 1 ss. oksygen blekemiddel eller ved å spraye en enzymatisk pet renere på stedet, slik at det å tørke, deretter legge til vaskeriet for å vaske normalt. Luft-tørke elementene for å unngå å sette i flekker eller lukter.

•  Plasser bagasjen eller vesker laget av nylon i et badekar for å inneholde vann søl. Bløtlegg flekken så mye som mulig i club soda for små flekker. For større områder, suge hele elementet eller de fleste av elementet i vann fra springen. Klatt vann med papirhåndklær. Hell hydrogen peroxide på flekken og la det tørke. For tøffe urin flekker, skrubbe flekken med en blanding av 1/2 ts. oppvaskmiddel og en kopp vann med en skurebørste i en sirkulær bevegelse. Skyll med vann. Spray på en enzymatisk pet renere og la den tørke over natten.

•  Sug opp urin fra nylon tepper med tørkepapir. Hell vann på stedet og suge opp vannet med en våt / tørr vakuum. Spray flekken ned med enzymatisk pet renere og la den tørke over natten. For dvelende lukt eller flekker, respray stedet med enzymet-baserte renere og la det tørke i opptil to uker å fullt fordøye de organiske materialene i urinen.

•  Skyll store elementer som telt eller fallskjermer laget av nylon med en hageslange. Bland 2 ts. oppvaskmiddel med en gallon av vann i en bøtte. Hell på urinen, skrubb med en skurebørste, og skyll grundig med slangen og la elementet lufttørke.

•  Vask små paraplyer laget av nylon i et badekar med en løsning av 2 ts. oppvaskmiddel og 4 kopper vann. Åpne paraplyen fullt og forsiktig skrubbe løsningen og inn i stoffet i paraplyen, forsiktig for ikke å rive det. Skyll med vann og la det lufttørke over natten i karet. Vask og skyll større paraplyer utendørs med en hageslange.

Tips og advarsler


  • Suge svært skittent tøy i like deler kaldt vann og eddik i 30 minutter for å nøytralisere urinen, deretter fjerne elementet og vask som vanlig.
  • Plasser en beholder med natron inne nylon vesker, tote poser eller bagasje for å fjerne urin lukt mens elementet tørker.
  • For vanntett nylon elementer som regnfrakker, paraplyer eller telt, kan du bruke en ikke-vaskemiddel renere i vaskeriet eller blandes med vann for å rengjøre elementet og opprettholde den vanntette naturen av stoffet.
  • Hydrogen peroxide fungerer godt på nylon fordi den ikke etterlater en rest på stoffet og du trenger ikke å skylle det bort etter bruk.
  • Teste et lite område av stoffet før du bruker noen renere til det å sikre at det ikke bleke fargen.
  • Rydde bort alt av flekken og lukt fra urin eller katten din vil re-merke området.
  • Damp rengjøring og varmt vann vil sette flekken og lukt inn i stoffet eller tepper.