Hovudside

Hvordan velge et svømmebasseng Pump

by Walther

Hvordan velge et svømmebasseng Pump

En av de største avgjørelsene du gjør når du velger et basseng, er om du vil ha en i bakken eller over bakken pool. Hver svømmebasseng har sin egen stemning og stil. Dette er den største, men ikke den vanskeligste avgjørelsen; det vanskeligste er å velge din basseng pumpe. Basseng pumpe er enheten som driver vannet i bassenget og holder vannet i bevegelse. Velge riktig pumpe for bassenget størrelse og behov er avgjørende for energieffektivitet.

Bruksanvisning


•  Beregn mengden vann bassenget holder og hvor mye av det du trenger å flytte. Når bassenget er bygget, vil du motta en beregning av hvor mange liter det inneholder.

•  Bestem bassengomløpshastighet - hvor ofte du vil at vann sirkulerer ut av bassengområdet. Dele bassenget vannvolum etter hvor mange timer du ønsker for omsetning. En omsetningshastighet på fire til seks timer er anbefalt, ifølge Pool Spa nettside. Fordel gallons med antall timer for omløpshastighet å bestemme liter per time rate. Dette er den strømningshastighet man ønsker å oppnå.

•  Sjekk produsentens strømningshastighet og hode karakterer for pumpen du vurderer. Hodet er motstanden mot strømningen av vann, laget av slike faktorer som friksjon i systemet. Det representerer bortkastet energi. Du er nødt til å ta hensyn til ikke bare den interne hodet vurdering av selve pumpen, men hvor mye arbeid det vil måtte gjøre for å overvinne motstanden mot vannføring i hele systemet. Faktorer som påvirker pumpens totale effektivitet er høydeendringer pumpen må overvinne friksjonen og laget av vindinger og materialer i systemet av rør må det tvinge vann gjennom. Avløp, filtre, varmeovner, og skimmere alle bidra vesentlig til hodet.

•  Kontroller et basseng leverandørens utforming diagram for å matche den hydrauliske profilen til pumpen man vurderer til størrelsen av bassenget du eier og rørsystemet. Kontakt en lokal pool leverandør eller produsent for bassenget for et diagram.

•  Velg den minste pumpen mulig for størrelsen på bassenget, anbefaler Energy Savers hjemmeside. En mindre pumpe vil koste mindre i vedlikehold og pumpekostnader enn en stor pumpe som har for mye hestekrefter.

•  Velg en pumpe som har rustfritt stål eller messing skruer på skovlhjulsakselen eller en metallisk kropp for et basseng med en elektrolyse type system for å redusere korrosjon og øke vann bonding.

•  Kjøp en to-trinns eller multi-speed pumpe hvis du har rør som er to inches eller større i diameter, eller når du har et spa eller foss installert i bassenget.

•  Installer en moderne, høy effektivitet pumpe rangert til 1/2 hestekrefter når du har en og en halv tomme avløp eller mindre, råder svømmebasseng Informasjon nettside.