Hovudside

Tips om rengjøring Min Intex Pool

by Walther

Tips om rengjøring Min Intex Pool

En dukkert i et kjølig og forfriskende basseng er bare gøy når det er godt vedlikeholdt. Ingen ønsker å svømme i grønt, skittent vann. Omsorg for en Intex merkevare svømmebasseng krever daglig oppmerksomhet til å overvåke basseng kjemiske nivåer og riktig filter drift, og for å fjerne rusk, for eksempel blader og insekter. Ifølge folk på Leslies Pools, bør du bruke minst én kumulativ time per uke tending til bassenget.

Riktig utstyr


For å være effektiv, må utføres på en fastsatt tidsplan basseng vedlikehold. Mange Intex bassenger kommer komplett med et filter system, vakuum og skimmer. Hvis bassenget ikke er fullt utstyrt, deretter et besøk til din lokale bassenget forsyning butikken skal være på toppen eller to-do liste.
I tillegg til rengjøring og vedlikehold maskinvare, trenger du klortabletter, en klordispenser og en pH test kit.

Kjemisk Usage


For at vannet skal se rent, klart og innbydende, må du legge til riktig mengde klor. Basseng forsyne butikkene vil teste et eksemplar av bassengvannet for å finne ut hva, om noen, kjemikalier må legges til systemet.

Sett en vedlikeholdsplan


Bassenget vedlikehold rutine bør inkludere disse daglige poster: Skummet bassenget overflaten for løv og rusk; kjøre filteret i omtrent åtte timer; og sjekk kjemiske nivåer av både rensemiddel, som klor eller brom og pH-nivået, og deretter justere kjemi som kalles for å bringe avlesningene til akseptable nivåer.
Semi-ukentlig og ukentlige elementer inkluderer: Støvsug bassenget gulvet for å fjerne rusk; og skrubb sidene av bassenget for å hindre algevekst.