Hovudside

Hvordan erstatte en 4 Wire Termostat

by Walther

Hvordan erstatte en 4 Wire Termostat

Hvis din hjemme inneholder en fire ledning termostat, betyr det at du har en varme og air condition-systemet. Et varmesystem benytter to ledninger, ovnen blåser benytter en wire, og air condition-systemet benytter en ledning for totalt fire ledninger. Skifte en fire ledning termostat er litt mer utfordrende enn å erstatte en to ledning termostat, men du bør likevel være i stand til å fullføre denne oppgaven hvis du har grei Oppussing ferdigheter. Å erstatte en fire ledning termostat, trenger du noen håndverktøy som kan bli funnet på ditt lokale Oppussing butikken.

Bruksanvisning


•  Slå av all strøm til HVAC-enhet. Den enkleste måten å gjøre dette på er å slå av bryteren på strømbryterpanelet.

•  Fjern den gamle termostaten fra veggen ved å trekke forsiktig på den. Koble termostatledningene fra det og merk kablenes henhold til hvilken terminal de gikk til. Typiske fire trådtermostater bruke de røde, hvite, grønne og gule ledningene som går til "R", "W", "G" og "Y" terminaler hhv.

•  Ta bort den gamle termostaten veggplate fra veggen og kast. Montere ny termostat veggplate til veggen med gips ankere og skruer. Sjekk for å se at det er nivået.

•  Se på ledninger for å se om det er ca 1/4 tomme av bart kobber eksponert i endene. Du må kanskje trimme dem tilbake eller strippe mer av for å oppnå dette.

•  Koble hver termostat ledning opp til riktig terminal. Les klistremerkene som du opprettet i trinn to. Skyv termostat på veggen plate forsiktig til den "klikker" på plass.

•  Gå til strømbryterpanelet og slå av strømmen til HVAC-enheten på igjen. Justere termostatens innstilling til den temperaturen du ønsker.

Tips og advarsler


  • -Avhengig hvordan den nye termostaten er formet, kan det hende du trenger å røre malingen opp på veggen rundt den nye termostaten, spesielt hvis det ikke dekker det samme området den gamle termostaten gjorde.
  • -Når Snu bryter av til HVAC-enheten, er det også en god idé å slå av bryteren til klimaanlegg kondensator enhet også.