Hovudside

Når du Transplant Limelight Hortensia Do?

by Walther

Når du Transplant Limelight Hortensia Do?

Hortensia er sjarmerende, gammeldagse busker som bærer lyse buketter av blomster om våren og sommeren. Limelight hortensia krever spesifikke belysning og grunnforhold, og kan bli opptil 8 meter i både høyde og bredde. Hvis den aktuelle området ikke er å kutte det, eller rampelyset hortensia outgrows sin plass, må gartnere følge noen forsiktige skritt å transplantere hortensia trygt.

Limelight hortensia


Limelight hortensia er en paniculata hortensia, noe som betyr at det setter sine blomstrer på nytt treverk og gjør best med våren beskjæring. Dette hortensia vokser lyse grønne blomster som falmer til rosa over tid, og kan starte sitt nye vekst så tidlig som i mars i varme områder.

Transplant Season


Transplant Limelight hortensia tidlig på våren før ny vekst begynner. Flytte busker på denne tiden gir dem en varm-sesong start, mens du flytter dem under dvalen sikrer at du gjør minst mulig skade på deres vekst. Transplant Limelight hortensia før du beskjære dem i vår, som beskjæring vil fremme umiddelbar ny vekst og gjøre transplantere mer skadelig.

Transplant Day


Velg en transplantasjon dag nøye. Ideelle dager for transplanterer er kjølig og overskyet, så de holder hortensia røtter fra tørking mens de er ute av jorda. Transplantere bush i midten av morgenen for å gi den god tid til å etablere før natten faller.

Nytt nettsted


Forberede et nytt område før du starter transplantasjon prosessen for å sikre en rask bevegelse for anlegget. Finne et nettsted som tilbyr minst 6 meter med plass og blir filtrert sol hele dagen eller morgensolen og ettermiddag skyggen. Alle nettsteder må få rask drenering til enhver tid å holde hortensia fra å sitte i stillestående vann. Bland organisk kompost inn på topp 16 til 18 inches av jord i det nye området for å gi rampelyset hortensia god drenering og ernæring i sitt nye hjem.