Hovudside

Slik beskytter japansk Maple Trees Fra Frost & High Wind

by Walther

Native til Japan, nordøst Kina og Korea, har den japanske lønne blitt dyrket intensivt i over 300 år. Treet er ansett i Japan for sine blader og fantastisk gren struktur som er synlig vinteren. Selv om den japanske lønne regnes som en hardfør plante, er bladverket skjør og kan tørke ut i sterk vind. Som med alle anlegg, vil ta de nødvendige forholdsregler for å beskytte treet fra kraftig vind og frost bidra til å forlenge levetiden på japansk lønn.

Bruksanvisning


•  Bruk kommersiell treet wraps. Wraps er vanligvis laget av polypropylen netting som du vikler rundt hele treet. Lemmer er deretter trukket innover mot stammen. Dette vil holde bena støttes og beskytte dem fra snapping på grunn av kraftig vind og snø. Tre wraps kan kjøpes på de fleste hjem forbedring butikker og hagesentre.

•  Bygg en A-ramme ly basert på dimensjonene på japansk lønn. Ved hjelp av en A-ramme vil beskytte treet fra sterk vind og holde snø fra veier ned grenene. Din A-frame kan være laget av venstre over tre fra et gammelt prosjekt, eller bruke billig trelast. En A-ramme ly er bygget over toppen av treet og ser akkurat ut som bokstaven A.

•  Kjøp vindfang netting. Vindfang netting kutter vindhastigheter med opptil 50%. Innpakning den rundt treet i stor grad kan redusere sjansen for vind skade på japansk lønn. Plassere vindfang netting i en 90 graders vinkel noen få meter fra treet for å beskytte den mot vind fra alle retninger. Vindfang netting kan kjøpes på ulike Oppussing og sportslige gode butikker.

•  Hold treet sunt. En sunn japansk lønn er mer sannsynlig å overleve kraftig vind og frost. Husk å sjekke treet for noen insektskader. En skadedyrproblem vil svekke den generelle helsen til anlegget ditt og gjøre det mer utsatt for vind og frostskader.