Hovudside

Hvordan få Rust Off Silver skuffer

by Walther

Sølv skuffer bruker å være en stabil i hjemmet til de rike. I dag sølv skuffer er en luksus. Men i hjemmet som fortsatt bruke av har sølv skuffer, opprettholde sin glans er en av renhold husarbeid. Ekte sterling sølv ruster ikke. Det oksiderer. Men ethvert objekt som er sølvforgylt er utsatt for rust. Når sølv plating avtar eller blir ripete og blir deretter utsatt for fuktighet, utvikler rust. Men det finnes måter å behandle rust flekker på sølv skuffer.

Bruksanvisning


•  Skrubb av rust. Påfør mineralolje til rust flekker. Ta 10 til 30 minutter for olje å bosette seg i. Deretter bruker du et kjøkken skurerondell å skrubbe av rust. Gjenta denne prosessen om nødvendig.

•  Påfør hvit eddik. Bruk et papirhåndkle eller en skurepute å bruke liberale mengder hvit eddik til rust flekker. Vent 5 til 10 minutter og deretter skrubbe av rust. Gjenta prosessen hvis necesary. Eddik inneholder asketisk syre som hjelp til å fjerne rust flekker.

•  Påfør kremen av tartar. Lag en blanding av kremen av tartar og hydrogen peroxide antyder artikkelen "Hvordan lage en hjemmelaget Rust Remover" på Edubook hjemmeside. Bruk en del hydrogen peroxide og 2 deler kremen av tartar. Påfør en liten mengde av pastaen til rust flekker på skuffen. Tillat blandingen å suge inn i 10 til 30 minutter, avhengig av mengden av rust. Deretter skrubbe av kremen av tartar bruker en skurerondell. De fleste, om ikke alle, av rust, bør være borte. Hvis ikke, må du gjenta prosessen. Tørk av med en fuktig klut.