Hovudside

Rødmende Bride Hydrangea Planter

by Walther

Rødmende Bride Hydrangea Planter

Rødmende brud hortensia planter er verdsatt av gartnere gjennom det meste av USA for sin rikelig blomst produksjon gjennom hele sesongen. Med dyp grønne blader og hvite blomster som slår lys rosa, legger de en klassisk skjønnhet til ethvert verksted eller vase. Som mange hortensia planter, de rødmende bruden blomster i kjente kuleformede klynger.

Kjennetegn


Kjent som en stadig blomstrende plante, utvikler den rødmende bruden blomstrer på gammelt treverk i tidlig på våren og på nye stengler som den varme sesongen utvikler seg. Med to fulle blomstrer, de produserer kontinuerlig farge gjennom hele sesongen og vokse til mellom 3-1 / 2 og 5 meter høy. Klynger av blomster, også referert til som mopheads, har semi-doble buketter.

Planting


Du kan plante rødmende bruden hortensia i USDA hardførhet soner 4 til 9. Denne busken vokser godt i jevnt fuktig jord med delvis skygge, men det tåler fullt søndag. Vokse rødmende bruder fra stiklinger, frø eller stammen borekaks. Ved valg av plassering for en rødmende brud hortensia, unngå områder som får sterk vind som vinden kan tørke ut bladene. Grave et hull for rootball om to meter bredere enn roten, og legge et lag med kompost til jord i og rundt hullet. Fylle hullet med jord og dekke det med 4 inches av mulch å holde på fuktigheten. Inntil rotsystemet utvikler, vann anlegget sjenerøst.

Omsorg


Rødmende bruden er en hardfør hortensia variasjon. Bladene motstå mugg og sykdom så det gror godt i fuktige klima. Med plass til å vokse og kompost eller gjødsel, vokser dette fullt bush kraftig og kan få så bred som 6 meter. Sviske død løvverk og tynn, hengende stengler sent i høst eller i begynnelsen av vinteren for å se ny vekst i tidlig på våren. Trekk brukt blomster av med hansker gjennom hele sesongen så nye oppblomstringer utvikle.

Problemer


En ikke-blomstrende rødmende brud indikerer et problem med anlegget, vekstforhold eller omsorg. Kulden fra en sen-sesongen frost eller tørke i høst eller vinter kan hemme ny vekst. Vurdere å flytte anlegget til et område som mottar mer sol, eller teste jord for å se om det er høye nivåer av nitrogen. Redusere mengden av gjødsel du bruker, eller bytte til en slow-release gjødsel er noen mulige løsninger for å forbedre helsen til en rødmende brud.