Hovudside

Hvordan koble en FIREX i5000 Røykvarsler

by Walther

Den FIREX i5000 er en røykvarsler designet for bruk i boliger. På mange røykvarslere, er det nødvendig å koble enheten fra taket eller veggen for å skifte ut batteriet. Dette er ikke tilfelle med FIREX i5000, takket være et hendig batteri dør plassert på forsiden av enheten. Men det er tider du kanskje trenger å løsne i5000. For eksempel anbefaler FIREX en enhet sendes inn til service hvis det ikke fungerer som den skal.

Bruksanvisning


•  Slå av strømbryteren som driver områdets røykvarsleren er knyttet til. Hvis du er usikker på hvilken breaker makter alarmen, slå av hovedstrømbryteren.

•  Åpne FIREX i5000 med en trinn krakk eller liten stige, hvis det er nødvendig. Inspisere siden av enheten for å finne ut om du ser en liten plast pinne som stikker ut fra siden. Hvis du gjør det, trekke det ut med nebbtang. Dette er den sabotasje motstandsdyktig pin.

•  Ta tak i røykvarsler og skyv den mot taket eller veggen. Mens søknad press, slår den mot klokken omtrent en halv omdreining for å låse den opp. Trekk alarmen borte fra fjellet.

•  Koble tilkoblingen fra røykvarsleren. Dette legger ledningene til alarmen. Still røykvarsleren til siden. Monteringsplaten er alt som er igjen nå.

•  Fjern de tre skruene fra festeplaten med en Phillips-skrutrekker. Disse feste platen til veggen eller taket. Trekk monteringsplaten fra veggen eller taket for å fjerne den. Vri bryter bryter.