Hovudside

Hvordan man skal håndtere Kondens på vindusrammer

by Walther

Hvordan man skal håndtere Kondens på vindusrammer

Kondens oppstår når varm luft kommer i kontakt med en kjøligere overflate. Derfor danner kondens ofte på vinduer og vindusrammer, som er generelt de kaldeste overflater i hjemmet. Mens noen kondens er normal, kan overskytende kondens føre avskallet maling, rotting tre, mugg og mugg vekst, og muggen lukt. Heldigvis kan du minimere kondens på vindusrammer.

Bruksanvisning


•  Åpne din gardiner i løpet av dagen. Dette vil bidra til å forhindre kondens på vinduskarmen.

•  Installer et varmesystem. Under den kalde måneder, hindrer tilstrekkelig oppvarming dannes kondens på vindusrammen. Vurdere å installere varmebaseboards under vinduet eller plassere en plass varmeapparatet foran vinduet.

•  Kjør en avfukter. Avfuktere er utformet for å fjerne fuktighet fra luften og flater i rommet, og dermed hindre kondensering.

•  Installer vinduer med en høyere Kondens Resistance Rating (CR). CR vurdering bestemmes av National Fenestration Rating Council og varierer fra 0 til 100. Jo høyere tall, jo bedre vinduet er å hindre at det dannes kondens på midten av glass, kanten av glasset og vinduskarmen.

•  Sett vindusrammer med rammer som inkluderer en vinyl termisk mellom innsiden og utsiden av rammen. Flere produsenter gjør disse rammene.