Hovudside

Hva er den optimale tiden for planting vårløker i Northern Virginia?

by Walther

Hva er den optimale tiden for planting vårløker i Northern Virginia?

Mens ettårige er en rask løsning for Nord-Virginia gartner som ønsker å legge til umiddelbar interesse til et verksted, pærer er for pasienten planter. Hver pære lagrer sin blomst komponenter og energi til å gjøre det vokse mens dvale i bakken i minst flere måneder.

Planting Tid


Midten til slutten av oktober er den beste tiden for å plante de fleste pærer i Nord-Virginia. Planting etter den første harde frost anbefales; dette kan bære planting tid til begynnelsen av november i noen år. Det er viktig å vente til været har tilstrekkelig avkjølt for å unngå råtne pærer.

Unntak


Rød edderkopp lilje bør plantes i sommer, lenge før sin blomst tid. Colchicum kan plantes tidlig i høst og fortsatt blomstrer senere på høsten. Sterbergia vil blomstre hvis plantet mellom midtsommer og tidlig høst.

Påminnelser for Planting


Plante løker tre ganger bredde deres fra hverandre. For eksempel, hvis en pære måler 1 cm i bredden, plante det 3 inches fra andre pærer. Tilsvarende pærer anlegget på en dybde som er tre ganger sin høyde. Hvis en pære er to inches høy, plante det seks inches under jorda. Full sol og god drenering er anbefalt for de fleste pærer.