Hovudside

Automatisert Home Security

by Walther

Automatisert Home Security

Beskytte ditt hjem og verdisaker og folk inni den er avgjørende, og det er mange sikkerhetssystemer og selskaper som finnes for dette formålet. Automatiserte hjem sikkerhetssystemer er designet for å varsle huseiere, og i noen tilfeller, sikkerhetsselskaper rettshåndhevelse, og andre tjenester, hvis en inntrenger kommer inn deres eiendom. Enten de består av en enkel kablet alarmsystem, en digital alarm system, eller en mer sofistikert, overvåket system komplett med sikkerhetskameraer, kan systemene gi beskyttelse og trygghet for huseiere.

Uovervåket Home Security


Uovervåket hjem sikkerhetssystemer består av selve systemet selv, inkludert bevegelsessensorer, sikkerhetspaneler, alarmer, og er ikke utformet for å automatisk ta kontakt med polititjenestemenn, legevakt eller et hjem sikkerhet selskap.

Overvåket Home Security


Når en alarm utløses, er et hjem sikkerhet selskap, nødetatene og / eller polititjenestemenn varslet umiddelbart av sikkerhetsbrudd. De er også dyrere deretter uovervåket systemer.

Wired Home Security Systems


Ledninger er koblet til sannsynlige innbrudds punkter, for eksempel dør og vinduer. Når bevegelsessensoren oppdager en inntrenger, lyder en alarm, og i tilfelle av en overvåket system, er de riktige myndigheter og hjem sikkerhetsselskapet varslet.

Digital Home Security


Med en digital automatisert hjem sikkerhetssystem, de grunnleggende funksjonene er de samme, men systemet drives uavhengig av eksisterende elektriske ledninger i hjemmet. De fleste digitale sikkerhetssystemer også komme med kameraer for ekstra beskyttelse og fjern perimeter overvåking.

Hjem Automation Systems


For huseiere som ønsker å gå utover uovervåket systemer samt den mer sofistikerte overvåkede systemer og tjenester som tilbys av hjemme sikkerhetsselskaper, det er et annet alternativ. Hjem automasjonssystemer, som er designet for å styre alt fra utendørs sprinkleranlegg til innendørs lys, inkluderer ofte hjem sikkerhet overvåking også. Prisene varierer, avhengig av type system.

Utforske alternativer


Den type automatisert hjem sikkerhetssystem som du velger, vil avhenge av budsjettet, så vel som individuelle sikkerhetsbehov. Shoppe rundt og sammenligne priser på både selve systemene samt overvåking tjenester som du kan vurdere før du tar en endelig beslutning.