Hovudside

Måter å spare vann i huset ditt

by Walther

Måter å spare vann i huset ditt

Spare vann i hjemmet ikke bare sparer penger, men det sparer verdifull jord ressurs. Du kan ikke forstå de mange måter som en familie eller individuelle avfall vann. Det første trinnet i å spare vann er å vite hvordan det er bortkastet, og det andre trinnet er konstituert årvåkent å korrigere dårlige vaner og lære din familie å gjøre det samme.

Spar Bad Water


Bytt ut din gamle dusjhodet med en vann-effektiv en. Ta kortere dusjer, eller slå på vannet for å bli våt, slå den av til såpe, og slå den på igjen for å raskt skylle deg selv. Hvis du tar et bad, plugg karet opp før du slår vannet på. Ikke la vannet renne mens du pusser tennene. Fukt tannbørste og slå av vannet mens du pusser og skyll. Hvis du får et glass vann på badet, kan du bruke det som er igjen i koppen å vanne en potteplante. Installere et vannbesparende toalett.

Conserve Kitchen Water


Bruk aldri rennende vann for å tine mat. Når du får et glass vann på kjøkkenet, ikke kaste halvparten av koppen ned i avløpet. Vanne en plante, eller sette den i kjæledyret vannskålen. Slå av kraner tett. Tildele en drikkeglass til hvert familiemedlem hver dag. Dette kutter ned på vannet du bruker vaske for mange retter. Hvis man vaske for hånd, kobler seg på begge sider av vasken - en for vasking og en for skylling. Vask frukt og grønnsaker i en panne i stedet for under rennende vann. Suge gryter og panner, i stedet for å skrubbe dem under vann. I stedet for å bruke søppeltømming, start kompostering left produsere for hagen din.

Spar Landscape Water


Juster sprinkleranlegg så bare plenen vannes. For å minimere vann fordampning, vann tidlig på morgenen eller på kvelden. Feie fortauet og oppkjørselen, i stedet for å spyle det ned. Sette en tidtaker på sprinkleranlegg og installere en regnsensor, så vanning oppstår ikke under en regnskyll. Redusere eller eliminere plenen og erstatte den med tørke-tolerant planter og andre landskaps som stein, grus og stepping steiner. Installere regn fat å fange vann for verftet. Bruk drypp vanning i senger og grenser.

Diverse Water Conservation


Vask bare hele masse tøy og justere vannivået til størrelsen av lasten. Resirkulere gråvann inn på tunet hvis mulig. Sjekk hele huset for lekkasjer og fikse dem. Sjekk vannregningen for å fange en uvanlig høy regning som kan tyde på en lekkasje i rørene eller under huset. Vask bilen din på plenen, slik at du vanne gresset samtidig.