Hovudside

Hvordan Utrydde din House of Rotter og mus

by Walther

Hvordan Utrydde din House of Rotter og mus

Selv om noen gnagere er søt og kosete, er det ingenting søt om mus og rotter som beveger seg inn i huset ditt. Mus og rotter er skadelig for ditt hjem, spesielt på natta når de er mer aktive. De rive fra hverandre din søppel, tygge ledninger, grave hull og la avføring overalt. Ikke bare er disse gnagere destruktive, de er kjent for å bære sykdommer. Hvis du har mus og rotter i huset, fjerne dem umiddelbart.

Bruksanvisning


•  Kontroller at du har mus og rotter i ditt hjem i stedet for andre gnagere eller insekter. Mus og rotter er identifisert av størrelsen på deres avføring (mus avføring ligne et riskorn, mens rotteskitt ligne rosiner), lukt (mus etterlate en muggen lukt, i motsetning til rotter), hull, reir (vanligvis laget av papir eller klut ) og tannmerker på papir, papp og andre overflater.

•  Finn hvor gnagere har vært inn i ditt hjem. Sjekk åpne vinduer, vegg og gulv sprekker, hull, ventiler og andre mulige innganger. Hvis du er usikker på hvordan de får inn i ditt hjem, spre et tynt lag med mel der du tror de går inn og forlate hjemmet. Over natten, vil gnagere gå gjennom mel, forlater fotavtrykk. Forsegle alle innganger for å hindre ytterligere angrep. Netting, caulk og sement er effektiv på å tette innganger og holde mus og rotter unna.

•  Fjern de tingene holde mus og rotter rundt, som mat og bolig kilder. Holde hjemmet spesielt ren. Ikke la smuler på gulvet, sørge for at kjæledyrene spiser all maten og forsegle din søppel eller flytter den mens du utrydde gnagere fra huset ditt. Fjerne søppel fra hjemmet ditt, for eksempel gamle papirer og søppel, som mus og rotter gjør hjem fra. Sett oppbevaringsbokser opp på bord minst en fot høye.

•  Sett opp snap feller i området som er infisert. Plassere fellene tett sammen. Agn valg for feller inkluderer peanøttsmør, chips, bacon biter, godteri og kjeks. Ved hjelp av en rekke agn lar deg imøtekomme ulike bestander av gnagere. Humane feller er også effektiv på å utrydde mus og rotter, men du må flytte gnagere selv. Sjekk dine feller hver dag for å se om agnet må byttes ut, eller hvis du trenger å fjerne en død gnager.

•  Bruk gift agn bare utenfor hjemmet og bare hvis barn og kjæledyr ikke har tilgang til den. Det tar ofte tid for giften å sparke i, slik at mus og rotter kan vandre bort og dø på et sted som er vanskelig for deg å få tilgang.

Tips og advarsler


  • For store gnagere infestations, leie en profesjonell exterminator.
  • Håndtere døde mus og feller med hansker og munnbind, slik at du ikke fanger sykdommer.
  • Hold barn og kjæledyr unna alle feller.