Hovudside

Hvor å Feilfri Gutter Dams

by Walther

Hvor å Feilfri Gutter Dams

Gutter demninger er blokkeringer langs takrenner forårsaket av is buildup. Gutter demninger opprettes når det snør på taket og er smeltet av varmen som genereres fra loftet; som varmen smelter snøen, vannet skapt naturlig strømmer mot rennesteinen hvor det re-fryser som den når frysetemperatur på luften utenfor. Denne isen danner en blokkering fangst ytterligere smeltet snø bak det; Dette kan skape et basseng med vann som kan lekke inn i huset ditt og forårsake vannskader på innsiden av hjemmet ditt. Dannelse av istapper på dine takrenner er vanligvis en god indikator på at du har renne demninger utvikling.

Bruksanvisning


•  Fjern så mye av snøen av taket som mulig med taket rake ved å bruke den til å trekke snøen nedover langs skråningen av taket. Ikke trekk snø sidelengs da dette kan potensielt skade helvetesild på taket ditt. Ved å fjerne snøen, youâ € ™ re redusere sannsynligheten for rennesteinen dam reformering.

•  Klatre opp stigen for å komme nær nok til rennesteinen til effektivt arbeid på isen demningen. Utvise ekstrem forsiktighet når klatre i stigen; som har en andre person sikre stigen sikkerhetsgrunner anbefales.

•  Bryt opp isen demningen veldig nøye med hammer og meisel akkurat nok for vannet å strømme gjennom rennesteinen. Det er ikke nødvendig å fjerne all isen og gjør det kan faktisk skade gutters. Målet ditt er rett og slett for å danne en passasje for vannet å strømme gjennom.

Tips og advarsler


  • Rengjøring takrenner av løv og annet rusk før vinteren kan bidra til å forhindre dannelsen av en takrenne dam.
  • Utvise ekstrem forsiktighet mens clearing en takrenne dam. Tilstedeværelsen av snø og is kan gjøre forholdene glatte og potensielt farlig.