Hovudside

Hvordan velge Trygge Låser til huset ditt

by Walther

Sikkerhet er en stor bekymring i disse dager. Velge riktig låser kan bidra til å holde deg og familien din trygg. Alle låser er ikke skapt like. Selv om mange kan se like ut, er det en stor forskjell i hvor trygge de egentlig er.

Bruksanvisning


•  Kjøp deadbolt låser som har bolter som strekker seg inn i veggene på minst en og en halv inches. Det må være lenge nok til å være umulig å sparke i eller trekkes ut.

•  Kontroller at stykket motsatt bolten (kalt streiken plate) er forankret ned med tre tommers skruer. Gjør dette slik at skruene går gjennom arket rock og jamb av døren og inn i en vegg stud der de ikke vil trekke ut.

•  Kjøp låser bare med doble sylinder-dobbel tastet låser. Den typen med en sving knapp på innsiden er ikke trygt. Det tar et sekund å slå ut en glassrute i døren eller i nærområdet vindu og åpne låsen. Ikke la nøkkelen i låsen, men holde det i nærheten av døren i tilfelle brann.

•  Sjekk dine dører for sikkerhet. Sørg for at de passer sine rammer tett. Hvis det er store hull, er det på tide å skifte ut dørene. Hvis gapet er med hele veien fra topp til bunn kan du være i stand til å ha en snekker legge til dørkarmen.

•  Hvis det er et stort mellomrom mellom døren og karmen, vil en liten sag som en baufil passer i sprekken. Da kan hvem som helst så bolten i to med rett blad. Hvis døren ikke er skylle hvor hengslene er, som også kan bli saget gjennom. Hvis dørene passform er veien utenfor, må du kjøpe nye dører.

•  Tilbringe litt tid på å vurdere ditt hjem eller leilighet sikkerhet og tilbringe litt penger shoring det opp kan bety å spare et liv senere.

•  Hold vinduene låst selv i andre etasje hvis det er balkonger. Masse bryte moduler skjer fordi folk ikke bruker låser de har til å beskytte seg. (Du kan åpne vinduet og sette en spiker i kabinettet slik at den kan bare åpne noen inches.)

Tips og advarsler


  • Kjøpe de beste låser du kan muligens råd til. Det gir ikke mening å sette dem på hvis de ikke vil holde opp.