Hovudside

Hvordan Voks VCT Gulv Etter installasjon

by Walther

Hvordan Voks VCT Gulv Etter installasjon

Vinyl komposisjon flis (VCT) er en meget holdbar valg hvis det er riktig installert og vedlikeholdt. Det viktigste å gjøre etter installasjonen er voks gulvene. Konseptet bak denne typen gulv er å aldri tillate foten trafikk å berøre gulvet. Hvis gulvet er skikkelig vokset, vil trafikken er til fots gå på voks. Et godt lag med voks vil også gjøre for enklere daglig feiing og mopping. Det skal også bemerkes at "voks" er et foreldet begrep i denne prosessen som produkt som nå brukes er et akryl gulvet er ferdig. Det er ofte fortsatt kalles voks blant fagfolk.

Bruksanvisning


Fjern Construction Soil


•  Bruk en elektrisk gulv scrubber eller stiv børste med stripperen kjemisk ved riktig fortynning for å fjerne eventuelle fabrikken brukt voks. Dette vil også bidra til å fjerne bygging jord og lim som kan lempe sivet opp mellom flisene og blitt sporet på gulvet.

•  Bruk nalen og vakuum for å fjerne all væske fra gulvet. Bruk en ren, bomull blanding mopp og nøytralt rengjøringsmiddel for å moppe gulvet. Dette vil også nøytralisere alkaliteten i gulvet på grunn av stripperen kjemisk. Unnlatelse av å gjøre dette vil resultere i en dårlig binding mellom voks og gulvet. La gulvet tørke godt før du går videre til avsnitt to.

•  Rydd opp alle kjemikalier og verktøy, slik at gulvet er tom. Ta på deg rene joggesko og ikke forlate og gå inn igjen skal vokses. Dette føre til at du spore i utenlandsk materiale og forurense gulvet.

Gjelder tetting og Wax


•  Linje din mopp bøtte med en søppelsekk og fyll halvveis med fangstskuta. Bruk en rayon mopp fuktet med sealer og gjelder til gulvet i et åttetall bevegelse. Påfør et tynt jevnt lag. La gulvet tørke helt. Tillate sealer tørke helt. Skylle moppen i rent kaldt vann.

•  Linje din mopp bøtte med en annen ren søppelsekk. Fyll en tredjedel av veien med voks. Bruk en fuktet mopp å påføre voksen i meget tynne jevne strøk ved hjelp av et åttetall bevegelse. La gulvet tørke helt.

•  Gjenta trinn to tre til fem ganger. Sørg for å tillate gulvet tørke helt mellom strøkene. Antall strøk som kreves vil avhenge av glansen du ønsker. Jo flere lag du bruker blankere vil det bli. Tillate den endelige strøk tørke helt før du setter møblene eller tillate foten trafikk.

Tips og advarsler


  • Følg produsentens anvisninger for kjemiske fortynningsrater. Utføre rengjøring prosedyrer flere ganger om nødvendig, men ikke gjør kjemiske konsentrasjoner sterkere.
  • Holde produsentens tørre tids anbefalinger.
  • Sørg for å fjerne alle fremmedlegemer fra gulv i trinn 1 før du går videre til tetting og voksing.
  • Pass på å bruke kaldt vann for stripping. Bruk varmt vann bare for rengjøring.