Hovudside

Hvordan Mix Mørtel for Chimney Caps

by Walther

Hvordan Mix Mørtel for Chimney Caps

Blande mørtel og legging murstein kan høres ut som en vanskelig oppgave, men det kan være grei hvis du har en liten mur jobb som bestemmer din skorstein. Den lille mengde mørtel som kreves muliggjør "eyeballing", i motsetning til å gjøre nøyaktige målinger av ingrediensene som kreves for å blande mørtel skal. Faktisk kan den faktiske blanding være den enkleste delen av prosjektet. Å få alle forsyninger på taket ditt vil bli vanskeligere.

Bruksanvisning


•  Empty en hel pose med premix murstein mørtel inn din trillebår. Pass på at posen er helt i trillebår når du dumpe den for å sikre at ingen av mix søl. Posen skal være tung og vanskelig, gjøre feil lett.

•  Sakte tilsett vann fra en bøtte inn i trillebår.

•  Bland mørtelen med spade ved gjentatte ganger å brette mørtel over seg selv. Stopp når du har fullt kombinert vannet og mørtel.

•  Ta en liten scoop av mørtel med spade og snu den opp ned. Mørtel blanding med riktig mengde vann vil holde seg til spade og har en nesten fluffy utseende. Fortsett sakte legge vann og blande det inn med spade før du oppnå dette optimal konsistens. Du kan nå bruke mørtel å reparere skorstein.

Tips og advarsler


  • Kjøp ditt premix murstein mørtel fra en bygning forsyne butikkene og ikke en generell hjem forbedring butikken. Bygging forsyne butikkene tilby et større spekter av mørtel.