Hovudside

Hvordan holde Birds Fra Hekkende Under Carporter

by Walther

Hvordan holde Birds Fra Hekkende Under Carporter

De fleste carport har et overheng eller hylle som gir fugler med et innbydende sted å bygge reiret. Dette kan føre til droppings på din betong og biler, territorielle fugler trakasserende deg og ditt kjæledyr og en skjemmende opphoping av reirmateriale. Mens det er relativt enkelt å slå ned reir og drive fuglene bort, holde dem fra å komme tilbake kan være en frustrerende oppgave.

Bruksanvisning


•  Slå ned eventuelle eksisterende fuglereder ved hjelp av en kost eller annen lang stang. Feie bort så mye reirmateriale som mulig. Vask området rent av gjørme og skitt med en hageslange.

•  Spray loddrette flater med non-stick matlaging spray. Dette vil hindre gjørme og andre reirmateriale fra stikker og motet svalene fra fuglefjell. Påfør matlaging spray i begynnelsen av hver vår og som nødvendig for å motvirke nye ankomster.

•  Stretch netting over sperrene for å nekte fugler tilgang til undersiden av carport. Hvis sperrene er flush med taket, til bruk netting skape 45-graders bakker over noen hyller.

•  Plasser speil flatt mot veggen på slutten av en hvilken som helst hylle. Dette vil hindre at mange arter fra hekkende innenfor flere meter, som de vil oppfatte avsats som blir okkupert.

Tips og advarsler


  • Noen fugler kan være motet fra hekkende ved å bruke skremsels objekter, for eksempel silhuetter av hauker eller ugle statuer. Men mange fugler lærer fort å ignorere skremme gjenstander som ikke er flyttet regelmessig.
  • Kjemisk fugl repellents fraråder hekkende for en tid, men må installeres på nytt regelmessig for å opprettholde sin effektivitet.