Hovudside

Hvordan bli kvitt av Gray Film på Metal Bakeutstyr

by Walther

Hvordan bli kvitt av Gray Film på Metal Bakeutstyr

Metall bakeware, slik som rustfritt stål, er utsatt for en rekke flekkfremkallende materialer. Oljer fra bakevarer og mat flekker som ikke fjernes under rutinemessig rengjøring kan ende opp med å bli bakt på. Fettrester som er igjen på metal bakeware ender opp med å bli karbonisert som det stivner under gjenta baking. Den grå film som utvikler må fjernes for å opprettholde topp ytelse fra metall bakeware og hindre filmen fra å påvirke dine bakevarer. Du kan bli kvitt den grå film og andre bakt-on flekker med enkle hjem rettsmidler hjelp forsyninger fra rundt huset ditt.

Bruksanvisning


•  Fyll en liten mikrobølgeovn bolle med en kopp eple cider eddik. Varm eple cider eddik i mikrobølgeovnen i 30 til 45 sekunder på høyeste varme innstillingen.

•  Ta av eple cider eddik fra mikrobølgeovn. Hell den i bakeware med den grå film i det.

•  Tilsett 2 ss hvitt sukker til eple cider eddik. Rør sukker i varmet eddik med en treskje til det er oppløst. Tillate den varmet eddik og sukker blandingen å forbli i brødformen før avkjølt.

•  Skrubbe innsiden av stekepannen med en nylonduk svamp, og med eddik og sukkerblanding for å fjerne grå film. Skyll kjelen med varmt vann.

•  Takle eventuelle gjenværende grå film og flekker ved sprinkling natron over fuktig svamp. Skrubbe metall bakeware å fjerne den siste av flekker.

•  Rengjør pannen med varmt vann og to eller tre dråper oppvaskmiddel på nylon mesh svamp. Skyll kjelen godt for å fjerne såperester. Tørk pannen med en ren, kjøkkenhåndkle.