Hovudside

Hvordan lage et hjem sikkerhetsplan

by Walther

Hvordan lage et hjem sikkerhetsplan

Du kan aldri ha for å bruke et hjem sikkerhet plan, men det er ingen unnskyldning for ikke å ha en på plass. Hver familie bør være forberedt på brann, farlige nivåer av karbonmonoksid og vær katastrofer. Jo mer forberedt familien din er, jo mer sannsynlig at du vil alle bo trygt. Inkludere barn i planleggingen, slik at de vet hva - og hva ikke - du skal gjøre i tilfelle en nødsituasjon når du ikke klarer å nå dem.

Bruksanvisning


•  Test din hjem røyk og karbonmonoksid detektorer månedlig. Hvis du ikke har begge disse typer enheter i hjemmet ditt, kan du kjøpe kombinasjon CO og røykvarslere, som bør plasseres i eller like utenfor hvert soverom og hver boareal, med ikke mindre enn ett i hver etasje for en liten to-etasjers hjem.

•  utstyre hjemmet med minst ett brannslukningsapparat, og lære å bruke den riktig. Ta klasser i førstehjelp og HLR gjennom en lokal helse eller hjelpeorganisasjon.

•  Plan minst to rømningsveier fra hvert soverom. Har praksis øvelser der familien følger den viktigste ruten ut av soverommene til utendørs, eller til en kjeller eller andre tryggere område for en tornado drill. Den sekundære rømningsvei vil trolig være et vindu; instruere din familie ikke å hoppe, men å slå på lyset, hvis mulig, åpne vinduet og ringe etter hjelp. Du kan også installere nødleidere på hvert soverom vinduet og vise hvert familiemedlem hvordan du bruker dem.

•  Lag en plan i tilfelle en nødevakuering, herunder etablere et trygt sted å gå eller møte, en måte å transportere kjæledyr og mat, og en nødtelefon som bor ut av byen for at alle familiemedlemmer kan ringe hvis du er separert og uoppnåelig.

•  Sett sammen en katastrofe kit som inneholder vann på flaske, ikke-bedervelige klar til å spise mat, en boksåpner, lommelykter, regntøy, tepper, et ikke-trådløs telefon, baby våtservietter, batterier, en batteridrevet radio, verktøy og noen spesielle elementer trengs for spesielle helsemessige forhold, spedbarn og kjæledyr.

•  Hold dokumenter som skjøte eller leiekontrakt til ditt hjem, forsikring papirarbeid, trygdekort og andre viktige papirer i en vanntett, brannsikker boks.

Tips og advarsler


  • Hvis du leier ditt hjem og ikke har tilstrekkelige røyk eller CO-detektorer, ta kontakt med utleier. Selv om sikkerhetsforskrifter for leide boliger varierer fra by til by, er ditt hus eller leilighet som kreves for å møte de lokale sikkerhetskrav.