Hovudside

Beregne mengden av kjemikalier for å legge til din Pool

by Walther

Beregne mengden av kjemikalier for å legge til din Pool

Svømmebassenger krever tilsetning av flere kjemikalier for å hindre vekst av alger og bakterier i vannet. Alger og bakterier vekst vil føre til at bassengvannet å bli grønn, har en film, irritere svømmer hud og / eller forårsake svømmere å bli syk av inntak av vann. Typisk blir de forskjellige kjemikalier kjøpt og tilsatt til bassenget som en forblandet pulver, ofte referert til som "klor". Mengden av pulver for å legge er oppført på pakningen, selv om mengdene er for en bestemt størrelse av bassenget.

Bruksanvisning


•  Mål bredde (W) av bassenget i føttene med målebåndet. Måle lengden (L) av bassenget, i fot, hvis bassenget er ikke sirkulær.

•  Multipliser lengden av bredden for å få arealet (SA = L W) for ikke-sirkulære bassenger eller formere ett halve bredden squared av pi for å få arealet (SA = pi (1 / 2W) ^ 2).

•  Multipliser overflatearealet av den gjennomsnittlige dybden (D) 7,5 ganger for å få volumet i gallons (V = 7,5 SA D). Den 7.5 er konvertering mellom kubikkfot og liter.

•  Les baksiden av basseng kjemikalier pakken for å finne ut hvor mye kjemikalier bør legges per et volum. Vanligvis tallene er oppført som 'legge Y per x liter.' Hvis X er ikke en, så du vil trenge for å dele volumet av bassenget i gallons av X for å få antall basseng heter pakken bruker. Hvis X er et, basseng-enhetene er lik antall liter.

•  Multipliser basseng enheter (volum) av forholdet av kjemikalier er oppført på pakken for å få bestemt mengde kjemikalier du trenger for å legge til bassenget.