Hovudside

Hvordan holde innbruddstyver fra å bryte inn gjennom Windows

by Walther

Hvordan holde innbruddstyver fra å bryte inn gjennom Windows

Forestillingen om et innbruddstyver prowling utenfor sine vinduer ber mange huseiere til å revurdere deres nivå av sikkerhet i hjemmet. Forsknings tips om hvordan du kan gjøre hjemmet ditt ugjennomtrengelig for utenfor infiltrasjon og iverksette budsjett-aktuelle forslag. Velger ikke å være et offer, selv i møte med potensiell fare. Ta selvforsvar klasser for å øke din evne til å beskytte ditt hjem i tilfelle sikkerhet er brutt. Hvis du fremdeles føler deg utrygg, utøve dine andre endringen rettigheter.

Bruksanvisning


•  Installer forsterket glass i vinduene, for å gjøre dem vanskeligere for innbruddstyver å bryte. Holde vinduene låst til alle tider, inkludert vinduene i garasjen hvis det er koblet til ditt hjem; hvis du åpner vinduet for ventilasjon og luftsirkulasjon, kile en bar eller stang mellom toppen av hevet vinduet og rammen for å holde innbruddstyver i å åpne vinduet videre. Dona € ™ t heve vinduet så høyt at en innbruddstyv kan komme inn og fjerne baren holde vinduet på plass.

•  Kutt tilbake busker og busker stimlet vinduet, som de kan skjule en potensiell røver fra naboer og forbipasserende. Hold utsikten fra vinduene klare, slik at du enkelt kan observere noen nærmer omkretsen av ditt hjem.

•  Hold verdisaker skjult fra vanlig skue, spesielt hvis du bor i første etasje. Reflekterende sollys gjør det vanskelig for en utenforstående å detalj innholdet i ditt hjem i løpet av dagen; i kveld, trekke ned nyanser og trekke gardiner og persienner til en avslutning så en innbruddstyv canâ € ™ t stå ubemerket i mørket for å vurdere innholdet i godt opplyste hjem.

•  Plasser barer på vinduene hvis du bor i første etasje, eller i nærheten av en lett tilgjengelig branntrapp i et nabolag med hyppige ran.

•  Installer et alarmsystem for å forbedre sikkerhet i hjemmet. Sørg for at systemet er rigget for å varsle brudd på vinduene, samt dører. Plasser synlige tegn på vinduer, dører og rundt omkretsen av din bolig for å advare potensielle ranere å holde seg borte.

•  Ansette en profesjonell for å installere bevegelses aktivert lys rundt vinduene for å avverge ranerne som lurer i nærheten av ditt hjem etter mørkets frembrudd.

•  Bli kjent med dine naboer, slik at de vil bidra til å beskytte din eiendom når du ikke rundt. Ikke gjør det åpenbart for røvere når du er ute av huset. Sette fjernsynsapparater og lysene på timere slik at det ser ut som noen er hjemme. Hvis du vil være borte i lange perioder av gangen, spør naboene for å hente posten eller har det holdt på postkontoret til du kommer tilbake.