Hovudside

Hvordan å behandle en Hemlock Hedge

by Walther

Hvordan å behandle en Hemlock Hedge

Hemlocks gjøre gode fint strukturerte eviggrønne hekker for lyssky til semi-skyggefulle steder. Plantene er litt pirkete om forholdene. De er ikke tolerante for salt, tørke eller forurensning, men i riktig område de gir en perfekt barriere som er lett å vedlikeholde. Hemlocks kan håndtere ekstreme klipping og beskjæring for å holde sikringseffekt. De bærer mange små kjegler og myke nåler som ligner på barlind løvverk. Arten er vanligvis 25-35 meter i hjemmedyrking, men kan nå fire ganger at størrelse i et naturlig habitat. Årlig beskjæring er nødvendig i sin US Department of Agriculture hardførhet soner 3 til 7.

Bruksanvisning


•  Plasser din hemlock hekk der det er beskyttet mot tørking vind. Hemlock presterer best i de kjøligere nordlige klima i USA. Det er også en av de beste valgene for en semishady eller skyggefullt område. Side valg og jordbearbeiding fylle de primære behovene til dette treet.

•  Plant treet på samme dybde det var i sin barnehage potten. Jorda må være godt drenert, men holder på fuktighet. Innlemme 4 til 8 inches av kompost til området der du skal plante hekk. Dette vil øke næringsinnholdet i jord og tilth for god drenering.

•  Spre 2 til 3 inches av mulch rundt trærne. De trenger rundt stammene ca 1/2 tommers plass som er fri for mulch, for god luftsirkulasjon. Mulch vil gradvis lekke næringsstoffer i jorden, men enda viktigere er det bevarer fuktigheten og hindrer ugress.

•  Kjør et drypp slangen langs baser av sikrings trær. Hemlock er ikke tolerant av tørr jord og må vannes sakte og dypt til en dybde på minst 12 inches. Før du blir vant til jord absorpsjonshastigheten og behovene dine trær, grave en grøft langs hekken til å fysisk se etter fuktighet. Jorda holdes kjølig og fuktig, men ikke våt.

•  Beskjær din hemlock hekk årlig i våren. Begynne å trene ved planting for å holde høyden der du ønsker det. Man kan fjerne så mye som en tredjedel av plantematerialet årlig.

•  Bruk håndbeskjæringssakser hvor du kan og fjerne tre tilbake til en vekst node. Beskjæring er nyttig å beskjære ut tre som er større enn 1/2 tomme. Beskjære topp til et svakt kuppelform og sidene noe lengre på bunnen, slik at lyset kan nå den nedre bladverket.