Hovudside

Hvordan lage din egen Dekorative Outdoor Flag

by Walther

Hvordan lage din egen Dekorative Outdoor Flag

Mange mennesker liker å henge utendørs dekorative flagg for å feire ulike årstider, helligdager og begivenheter. Du kan designe og lage din egen å passe med din personlige stil og ditt hjem eksteriør utseende. Her ser du hvordan du kommer i gang.

Bruksanvisning


•  Bestem hvor stort du vil at utendørs flagg for å være. Du kan gjøre det liten nok til å henge fra en postkasse eller på døra, eller stor nok til å sende opp en flaggstang eller henge fra en solid lys pol eller flagg holderen. Flagget ikke behøver å være en typisk rektangulær form, enten. Du kan gjøre det til en trekant, en firkant eller annen form som du ønsker. Husk å ta med minst en flat side som vil bli brukt som flaggstang side; dette vil være den siden som du sy en hemmed åpning for flaggstangen.

•  Kjøp noen utendørs materiale. De fleste store stoff butikker har et godt utvalg av værbestandig materiale. Se etter noe som kaster vann og har lyse farger for den mest øye appell.

•  Kutt materialet inn i ønsket form eller former, noe som åpner for en ekstra 8 inches på flaggstang side. Hvis du kommer opp med din egen design, klippe det ut med papir først for å være sikker på at det ser riktig, og deretter bruke dine papir utskjæringer som mønstre som du gjør kuttene i ditt materiale.

•  Hem kantene av flagg på alle fire sider. Pass på at den hem på flaggstang side er liten, rundt 1-2 inches.

•  Sy flaggstang innsatsen. På flaggstang side av flagget, brett materialet over på 4 inches fra kanten. Pin materialet ned og sy langs falden linje for å skape en fire-tommers "lomme" lengden av siden. Dette er hvor du vil sette inn flaggstang.

•  Dekorer flagg. Du kan sy på lapper av utendørs materiale, legge bånd eller sjablong ord på flagget.

•  Sett flaggstang inn din flaggstang lomme og henge flagget på ønsket sted.