Hovudside

Sunn Tepperens

by Walther

Sunn Tepperens

En ren teppe er grunnlaget for en sunn livsstil. Ikke bare kan tepper absorbere flekker og lukt, men støvpartikler og midd som kan irritere allergier og kompromittere immunitet av alle i husholdningen. Regelmessig tepperens med naturlige rensemidler er løsningen for en sunnere livsstil.

Støvsuging


Rundt 80 prosent av jorda som kommer inn i huset er tørr. Fast ukentlig støvsuging vil bidra til å løfte denne jord fra teppet før den har en sjanse til å legge inn i teppet bunker. Å støvsuge et rom, dele den inn i seksjoner, og passere din støvsuger over hvert avsnitt flere ganger. Endre retningen du støvsuging og jobbe sakte for å gi din vakuum tid til å plukke opp jord. Betale ekstra oppmerksomhet til de tunge trafikkerte områder og foran stoler. Du bør også bruke støvsugeren er vedlegg til rengjøring av gulvlister og kroker. Å bekjempe lukt og friske rommet, legge natron til vakuumposen.

Steam Rengjøring


De resterende 20 prosent av tilsmussing agenter som trenger å bli renset fra vår teppe består av oljer og stivelse. Mens enkel støvsuging tar seg av det meste av denne typen tilsmussing, fjerner dyp rengjøring av oljer, stivelse og den mest sta tørr jord. To alternativer er tilgjengelige for dyp rengjøring: Har teppet profesjonelt damp rengjøres eller rense det selv med en dyp rengjøring maskin. For en gjør-det-selv organisk renere, bland 1/4 kopp hver av salt, boraks og eddik.

Spot Rengjøring


Spot-rensing flekker i ditt hjem er en god måte å holde teppet renere mellom dyp rengjøring økter. Selv club soda er kjent for å være et flott sted remover, er det mange andre trygge alternativer for rengjøring et hjem uten kjemiske rengjøringsmidler. Disse omfatter naturlige stoffer som natron, boraks, sitronsaft og salt, eddik, eller maisstivelse. Natron, Borax eller maisstivelse er stor for å rydde opp oljete søl. Bare strø dem over flekken, og la sitte i 15 til 30 minutter. Deretter støvsuge opp. En kombinasjon av natron og eddik er et flott middel for å fjerne flekker forårsaket av fettstoffer. De to kombinerte vil endre fettforbindelse i såpe og glyserin. Sitronsaft og salt når de blandes sammen gjøre et trygt alternativ å bleke for vanskelige flekker. Kombinere de to, og la dem sitte på en flekk i ca 15 minutter før absorberende med et håndkle.

Holde en Stain Fra Innstilling


Prøv aldri å tørke en flekk med en hårføner eller jern. Varmen kan føre til at flekken å sette inn. For de fleste flekker, bløtlegging med vann og deretter kjørt med et håndkle for å la håndkleet absorbere flekken er nok. Ikke gni flekken. Dette vil bakken jord i dypere og forårsake slitasje på teppet fiber.