Hovudside

Hvordan bli kvitt overdreven Såpe Etter vaskesyklusen

by Walther

Resten av overdreven såpe kan la tøyet stivt og lukter sterkt av vaskemiddel, og kjemikaliene kan være svært tøffe mot sensitiv hud. Bruker for mye såpe er også dårlig for vaskemaskin og klærne dine, noe som gjør både slites ut fortere enn normalt.

Bruksanvisning


•  Unngå å ha for mye såpe igjen etter en vaskesyklus ved å redusere mengden av såpe du legger i begynnelsen av syklusen. Husk at vaskemiddel selskaper gjør anbefalingene fra mengder med et øye mot overskudd - jo mer du bruker, jo mer penger de gjør.

•  Start med å bruke halvparten av anbefalt mengde vaskemiddel. Eksperimenter til du finner riktig mengde for å få klærne rene uten å ha overdreven såpe igjen.

•  Legg eddik til skylling. Eddik fungerer som en skyllemiddel for å fjerne såperester. Sett det inn i koppen beregnet for tøymykner når du starter vaskesyklusen. Bruk ca 1/4 til 1/2 en kopp, avhengig av din vaskemaskin modell. Eddik fortynnes nok til at klærne ikke skal lukter eddik etter at de kommer ut av vaskeren.

•  Eliminer dreven såpe igjen på klærne etter at vaskesyklusen er ferdig ved å kjøre klærne gjennom en annen skyllingen, fortrinnsvis med eddik lagt. Hvis såpe oppbygging er svært dårlig, kjører en annen full vask uten å legge noe mer såpe.