Hovudside

Identifisere Hus Edderkopper

by Walther

Synet av en edderkopp racing over gulvet sender vanligvis frysninger løpe opp og ned et hus er ryggraden. Det finnes svært mange forskjellige arter av edderkopper i Nord-Amerika. Men de som generelt angår folk flest er de som bærer en giftig bitt. Med mindre du er spesielt opplært til å studere edderkopper, vil du sannsynligvis trenger et mikroskop for å identifisere forskjellen mellom de fleste typer ikke-giftige edderkopper. Men det er ikke så vanskelig å si hvilke som er farlige.

Felles hus edderkopper


Selv om alle nordamerikanske edderkopper er giftige til en viss grad, nesten alle av dem enten mangler giftighet eller biting-makt til å forårsake noen skade på menneskelig vev. Felles hus edderkopper som ulv edderkopper og trakt web edderkopper er ofte forvekslet med flere farlige arter og drept uten mye provokasjon. Selv identifisere en edderkopp fra neste kan virke som en skremmende oppgave, er det faktum at du bare trenger å vite hvordan å identifisere to typer edderkopper å holde deg og familien din trygg.

Enke Edderkopper


Ofte referert til som svarte enker, disse edderkoppene pakke en kraftig giftig nyttelast. De er lett identifiseres ved sin Steely sort utvendig, lange tynne ben og timeglassfasongen. Selv om kvinnelige sorte enke edderkopper er generelt kullsvart, hanner og de helt unge kan ha en hvit eller gul stripe. Kvinnelige sorte enker pleier også å ha en rød flekk under magen og kan vokse så stor som en 1/2 inches lang.

Brune eneboer edderkopper


Mange ufarlige edderkopper er forvirret med brune eneboer edderkopper. Imidlertid kan du enkelt identifisere brune edderkopper av fiolin formen på kroppen sin. Det er av denne grunn at de er ofte referert til som "fiddlebacks." Deres Fargen varierer fra lys brun til mørk brun, og de vanligvis vokser ikke større enn 2 eller 3 cm.

Killing Spiders


Selv om folk flest skodde ved synet av alle typer edderkopp, er det alltid best å motstå fristelsen til å drepe dem ukritisk. Det kan virke bakvendt, men slik at visse edderkopper til å leve og til og med blomstre kan bidra til å beskytte deg og din familie fra flere farer arter. Mange ikke-giftige edderkopper pleier å konkurrere med farlige arter enn territorium. Noen arter faktisk drepe og spise giftige edderkopper. Når edderkopper blir drept eller fjernes uten fordommer, enkelte arter er ofte i stand til å spre seg. Selv om det kan være vanskelig å ta imot, er det faktum at det er bedre å ha mange ufarlige edderkopper i hjemmet enn en eneste giftig en.