Hovudside

Effekter på snittblomster vannes Sugar vann i forhold til vanlig vann

by Walther

Effekter på snittblomster vannes Sugar vann i forhold til vanlig vann

Avskårne blomster er herlig forfriskende som du inhalerer duften og oppleve fred blomstrer forlenge som de viser sin naturlige skjønnhet. Når du velger dem, de er i live og frisk, men altfor ofte de begynner å wilt rett etter du tar dem med hjem og plassere dem i en vase med vann. Din bekymring, da, hviler med vannet og om ikke sukret vann har noen effekt på dem.

Grunnleggende


Når en plante har noen del av det ødelagt eller fjernet slik som å ha sine blomster avskåret, fokuserer den automatisk sin energi på healing kutt og beskytte seg mot smitte som følge av skaden. Den bruker energi det skaper gjennom en prosess som kalles fotosyntese, etter som det tar i Suna € ™ s stråler, karbondioksid fra luften og vannet trekkes ved røttene for å generere sukker. Dette sukker omdannes til energi som strømmer gjennom planta € ™ s sirkulasjonssystemet, ikke bare for å mate den, men for å reparere eventuelle skader på den.

Avskårne blomster Trenger Sugar


Selv om snittblomster blir fjernet fra morplanten, vil de automatisk engasjere seg i fotosyntesen til å generere sukker for å helbrede hvor de har blitt kuttet. De vil ta i sollys og karbondioksid gjennom sine gjenværende bladene og vil forsøke å trekke i vannet, selv om det ikke er noen røtter. I løpet av minutter, vil de avskårne blomster har uttømt alle sine reserverte energi og vil snart begynne å dø.

Funksjon av Sugar


Ifølge umass.edu, sukker i vann erstatter sukker som blomstene normalt ville bruke fra moder anlegget gjennom fotosyntesen. Det blir den energien som trengs for å helbrede kutt, slik at ingen av de reserverte energi i snittblomster er brukt.

Effekter


Når avskårne blomster er plassert i sukret vann, ender kuttet begynne å motta sine helbredende gjennom sukkeret og etterlater den reserverte energi i resten av blooms til å være drivstoff at de lever på. Sukker i vannet vil bli brukt opp daglig, men en frisk vase av sukker vann vil holde dem i live i mange dager. Når blomstene er satt i vanlig vann uten sukker, de raskt bruke opp sine reserverte energi prøver å helbrede kuttet. De wilt og dø, fordi de har brukt opp alle sine næringsreserver og har ingen mulighet til å gjøre noe mer.

Fordeler


Legge sukker til vannet gir lang levetid til snittblomster. De er i stand til ikke bare å holde seg i live, men også for å opprettholde sin eleganse og skjønnhet i flere dager. Nye knopper vil fortsette å bli matet, slik at de vil åpne opp blomstrer.