Hovudside

Hjemmelaget Home Security

by Walther

I enhver økonomi, er det siste et hus ønsker å gjøre seg "ranet" av ublu overvåkings avgifter fra ansiktsløse sikkerhetsselskaper. Mange huseiere søker etter en billigere måte å holde sine hjem trygt fra inntrengere og rovdyr. Hjemmelaget hjem sikkerhetssystemer blir revisited som gammelt blir nytt igjen.

Grunnleggende


Holde hjemmet sikker ved ikke med utsikt over de helt grunnleggende. Sørg for at alle dine vinduet låsene og låser fungere skikkelig. Sjekk døren syltetøy for bolt og låseplatene som er sikre og ikke har falt av eller blitt fjernet. Erstatte lyspærer i verftet og veranda lyser, og sjekke at alt fungere skikkelig. Endelig, plasserer et sikkerhetssystem klistremerke i frontvinduet. Disse små endringer fungere som sterke avskrekkende å ville være inntrengere.

Menneskets beste venn


Menneskets beste venn er god for mer enn logrende og gjør at du får så mye som trengs kveldstur. Ved siden av en faktisk alarm system, er en hund nummer 1 sikkerhetssystem du kan kjøpe. En middels til stor størrelse hund er skremmende for selv de mest dumdristig, spesielt en fremmed. Trusselen om naboer høre den bjeffer dyr eller, enda verre, muligheten for å bli bitt sender en inntrenger å kjøre for åsene. Hvis du har tålmodighet og energi til å håndtere denne beskyttende tillegg til familien din, er en hund vel verdt å vurdere.

Hvis du ikke vil ha en hund, og deretter sette den største hunden bein og parabolen du kan finne på forsiden og baksiden av huset. En tyv kan tenke to ganger når han snubler over dem.

Ut av esken triks


Booby felle ditt hjem og hage. Ved hjelp av et øye krok og låsene, sette opp tur ledninger rundt hjemmet. Disse kan brukes sammen bunnen av alle inngangsdører og på toppen og bunnen av trappen. Hook bjeller over på enten enden av hver ledning for å lage nok støy til å varsle deg om en inntrenger. Bare fjerne låsene i løpet av dagen når du er oppe og i ferd med å sikre at du ikke snuble i ledninger.

Hvis du har et privatliv gjerde, men er redd for at noen vil hoppe over den i hagen din, stikke tegnestifter, punkt siden opp, på dobbeltsidig tape, og plassere dem langs toppen av gjerdet ditt. Det er ikke behov for en alarm der; en inntrenger vil gjøre masse støy når han får en håndfull av stifter.

Sett skruene i vinduskarmer. Dette hindrer at vinduer fra å bli løftet noe høyere enn skruene. Du vil fortsatt være i stand til å åpne vinduene for frisk luft, men ingen inntrenger vil være i stand til å presse inn i den lille åpningen som holdes liten av skruene. Kontroller at skruene kan snodd lett i tilfelle flukt gjennom vinduer er nødvendig på grunn av en brann.