Hovudside

Gode ​​måter å få Nail Polish Av en Desk

by Walther

Gode ​​måter å få Nail Polish Av en Desk

At-hjem manikyr vil spare litt penger, men de kan også gi dere et rot. Hvis du får polish på pulten din, ikke umiddelbart panikk og begynne å skrubbe stedet med neglelakkfjerner tenkning som er den beste måten å fjerne det. Selv om polske vil trolig komme av, så vil finish på skrivebordet. I stedet søker trygge alternativer for å bli kvitt pesky neglelakk sted.

Sparkel og vann


Få en sparkel ut av verktøykassen, men sørg for at det er en plast ett. Du ønsker ikke å sette huljern i skrivebordet. Bruk sparkel til å forsiktig skrape av tørket neglelakk. Hvis det er å være litt sta, Fukt en klut med varmt vann og hold den over polish for noen få sekunder for å myke opp det. Fortsett å skrape til polsk er borte.

Rødsprit


Hodet til din lokale Oppussing sentrum og plukke opp en flaske med rødsprit. Det er ikke det samme som rubbing alkohol du har i medisinskapet. Denaturert alkohol har en høyere prosentandel av alkohol og er ikke ment for bruk på huden. Ta på gummihansker og fukte en klut med alkohol. Gni det forsiktig over neglelakk sted før det er borte. Vær forsiktig - gni for hardt, kan fjerne ferdig fra skrivebordet.

Oppvaskmiddel og Hairspray


Grab din pålitelige flaske hårspray og bruke den til å kvitte seg med neglelakk flekk på skrivebordet. Spray hårspray direkte på flekken. Vent omtrent 15 sekunder før du tørker av sted med en varm, fuktig klut. Deretter blander opp en løsning av oppvaskmiddel og varmt vann. Bruker mye oppvaskmiddel så blandingen er full av såpeskum. Scoop såpeskum ut med en fuktig klut og tørk over stedet. Vent omtrent 15 sekunder og skrubb stedet med en svamp. Tørr med en ren fille. Gjenta denne prosessen til alle polish er borte.

Sliping


Hvis alt annet mislykkes, sand bort neglelakk spot. Gni en 0000-grade, fin stålull over neglelakk sted til forsvinner. Tørk området med en fuktig klut for å fjerne all sliping rester. Hvis du tar noen av finish av pulten, berører det opp med tre finish flekken markør.