Hovudside

Soft Sided Pool Problemer

by Walther

Soft-sided bassenger er vanlige første bassenger for familier fordi de er enkle å installere, er relativt billig og tillate familier å justere å samle eierskapet uten de store bekostning av andre typer basseng. Det er soft-sided bassenger med metallstøtte rammer og oppblåsbare soft-sided bassenger uten ramme i det hele tatt. Disse bassengene er vedlikeholdt og rengjort det samme som en inground eller stål-sided basseng og er tilgjengelig i firkantede eller runde former.

Slope


Soft-sided bassenger har liten eller ingen støtte utenfra struktur og har en veldig liten feilmargin i gradering skråningen. Hvis soft-sided bassenget har plast eller metall ramme polene, gjør den ekstra støtte for noen feil i skråningen. Skråningen må være nesten perfekt nivå i bassenger uten ramme, ellers vil vannet skråningen til den ene siden og skjule de myke sider. Dette resulterer i kostbare reparasjoner til bassenget, muligens eiendom eller terreng skade og bekostning av påfylling bassenget. Ansette en profesjonell å gradere bassengområdet for å sikre at bakken er egnet for å installere en soft-sided bassenget.

Base


Bassenger bør ikke bare være plassert på gress, men i stedet krever en basisflate for installasjon. Sand er et av de mest vanlige basismaterialer, og er også et billigere alternativ til å helle en betongpute base. Hard-sided bassenger også ofte ha sand baser, men stålvegger bidra til å holde sanden på plass. Soft-sided bassenger inneholder ikke sand, slik at sanden glir lett ut fra undersiden av bassenget fra vann eller til og med skift i vekt mens du spiller i bassenget. Man kan bygge opp en ramme, for eksempel med tre, rundt bunnen området for å bidra til å inneholde sand. Sand og bassenget er begge installert inne i treramme. Hvis bassenget er allerede på plass, bruker styrene for rammen eller plassere store elv steiner rundt bassenget fundament for å hindre sand erosjon.

Filter og Ladder


Mange mennesker er tiltrukket av soft-sided bassenger på grunn av den lave kostnaden, men den lave kostnaden betyr også at bassenget filter og avløp er ikke høy kvalitet. Du kan finne at etter å eie bassenget for omtrent et år, må pumpen og filteret ikke fungerer så bra som når helt nye. Din lokale bassenget forsyning senter kan selge deg en god kvalitet filter som vil vare i mange år framover. Hvis du bestemmer deg for å oppgradere til en hard-sidig eller inground basseng i fremtiden, kan pumpen kan overføres til bruk med det nye utvalget. Du kan finne at stigen er også lavere kvalitet enn du foretrekker, så erstatte den med en bedre kvalitet stige eller bygge et basseng dekk til rundt bassenget.

Punkteringer


Soft-sided bassenger er vanligvis laget med slitesterk PVC som er punktering motstandsdyktig. Det er viktig å merke seg at punktering motstandsdyktig betyr ikke punkteringssikre; hullene er en av de største problemene med soft-sided bassenger. Pool liners blir punktert i hard-sided bassenger, også, men en soft-sided bassenget er utsatt for punkteringer både på innsiden og utsiden av bassenget. For å unngå skader, installere bassenget i et åpent område vekk fra treet lemmer og trafikk. Installere en Paver gangvei rundt bassenget fundament slik at du ikke trenger å stå i nærheten av bassenget med en gressklipper eller luke trimmer. Hvis dyr skal bruke bassenget, sjekk for å sikre at klørne er arkivert glatt.