Hovudside

Hvordan Kom Pool vannet er varmere om natten enn i dag?

by Walther

Hvordan Kom Pool vannet er varmere om natten enn i dag?

Å ha et svømmebasseng i nærheten i sommer gjør sesongen fornøyelig. Den eneste grunn til bekymring kan være kulde i vannet hvis du hopper i første om morgenen. Vanligvis føles vannet den varmeste etter at solen har satt, og noen ganger er det faktisk varmere enn tidligere på dagen når solen var på sitt høyeste.

Night Air er Cooler


Når kvelden luften kjøles ned fra varmen fra solen, forskjellen mellom lufttemperaturen og bassenget vann endringer. Gang, vil lufttemperaturen falle enda lavere enn bassengvannet. Siden bassenget vanntemperaturen ikke vil endre seg så mye i løpet av en eller to timer, gjør den kjølige luften vannet føler varmere enn det var tidligere.

Dag Heat varmer vannet


Sunshine varmer vannet starter i den senere om morgenen til sent på ettermiddagen, slik at etter mørkets frembrudd, er vannet på sitt høyeste temperatur. Denne varme varmer ikke bare vannet, men det materiale som holder på vann, herunder grunnen under vannet.

Fresh Water kjøler Pool


En av grunnene til at bassengvannet føles varmere om natten er fordi i morgen, etter spylt bassenget, mange eiere slå på friskt vann til toppen av vannstanden. Dette friskt vann er mye kaldere enn det varme vannet i bassenget og synker temperaturen av vannet ved flere grader.

Varmen oppløses i løpet av natten


Uten sollyset tilsette varme til bassenget over natten, vil temperaturen i vannet slippe med flere grader av morgenen. Frekvensen av nedgangen vil også øke betraktelig hvis nattetemperaturen falle med 20 eller 30 grader fra dagtemperaturer.