Hovudside

Slik holder flyr ut av hjemmet ditt

by Walther

Slik holder flyr ut av hjemmet ditt

Foruten å være irriterende ved å fly rundt hjemmet, fluer bære patogener og sykdom, spredt gjennom sin atferd. Fluer har en tendens til å legge egg i avføring og søppel; patogener og bakterier kan klamre seg til fluer 'ben. Fluene så se etter avdekket mat og spy på den for å hjelpe fordøyelsen, videre legge til spredning av sykdommen. Det finnes noen måter å minimere antallet av disse skadedyr fra å komme inn i ditt hjem, men det kan ta noen uker fordi lagt egg kan fortsette å klekkes.

Bruksanvisning


•  Hold hjemmet rent, spesielt områder der næringsmidler tilberedes, bad og områder der dyr avlaste seg. Sette mat bort umiddelbart. Tørk ned kjøkkenet og spiseflater med desinfeksjonsmidler. Tørk ned toaletter og vasker regelmessig.

•  Inspiser skjermene i vinduer og dører. Erstatte skjermer med store eller flere hull i dem.

•  Inspiser sømmene rundt vinduer, innvendig vinduskarmene og rundt dører. Bruk caulk i caulk pistol å bruke små mengder til eventuelle sprekker eller hull. Men mange vinduskarmer har ett eller to små "tappehull" i bunnen av innsiden av karmen, like under vindusåpningen. Ikke fylle disse hullene fordi de er for små for fluer å gå inn.

•  Hang ulike fly feller like utenfor inngangspunkter til hjemmet eller kontoret. Avhende lim feller når de blir fylt med stakk fluer. Andre feller, slik som jar feller, kan være fylt med mat biter som frukt, for å trekke fluer i fellen. Plug UV feller til utendørs uttak for å tiltrekke seg og drepe et bredt spekter av insekter, inkludert fluer.

•  Dry samlet vann i vasker og på overflater, som fluer trekkes til sittende vann.

Tips og advarsler


  • Ikke åpne vinduer uten skjermer og lukke dører omgående bak deg for å minimere risikoen for fluer få inne.
  • Bruke et fly swatter å drepe fluer du ser i hjemmet. Fluer avle raskt, så reduserer sine tall er viktig.
  • Bruk kun spray insektmidler som en siste utvei fordi disse kjemikaliene kan føre til hud og luftveisirritasjon.