Hovudside

Hvordan Grow en stor flettet Money Tree

by Walther

Hvordan Grow en stor flettet Money Tree

Penger trær (Pachira Aquatica) er et felles hus plante som krever lite vedlikehold for å vokse. Penger trær trenger minimum 6 timer med indirekte sollys om dagen og må være utstyrt med en godt drenert jord og riktig vanning. Flettet penger trær er også populært for sine feng shui elementer og karismatisk trunk utseende. Du kan trene plante å vokse med en flettet bagasjerommet relativt lett å legge stil til pengene dine treet.

Bruksanvisning


•  Kjøp penger trær som har blitt dyrket i klynger på tre eller fem. Dette er avgjørende for fletting aspekt av pengetreet. Separate saplings kan også kjøpes og transplantert senere.

•  Transplant separat innkjøpt saplings inn i en stor container. Fjern forsiktig penge trær fra den originale emballasjen ved å plassere beholderen på sin side og trekke plantene løs. Bland sammen en del småstein og to deler jord. PH-verdien i jordsmonnet må ikke være mindre enn 5,0 og ikke mer enn 7,0. Separate trær må være plantet to inches hverandre.

•  Fyll inn rundt plantene med jord blanding. Grundig vanne jorda, men sørg for at anlegget ikke sitte i stillestående vann. Skikkelig drenering er avgjørende for dette treet overlevelse.

•  Braid treet stilker sammen forsiktig. Den beste tiden å gjøre dette på er når anleggets stilker er mindre enn en halv tomme i diameter, eller mens de ennå er grønne. I vekslende rekkefølge, begynner å flette stilkene til du kommer bladene eller er ute av stand til å fortsette. Rundt toppen av fletten, løst binde en snor. Braid igjen når stilkene har vokst mellom 6 til 8 inches lenger.

•  Gi planten støtte med to staver. Innsatsen bør plasseres på motsatte sider av trærne. Fest en hyssing på hver stake og knytte det til flettet treet. Dette vil bidra til å forankre treet.

•  Care for treet. Jorda bør få lov til å tørke helt mellom hver vanning. Gjødsle det en gang i året med en slow-release gjødsel i løpet av våren.

•  Transplant pengetreet inn i en større pott når det ser ut til å ha vokst ut av sin nåværende potten. Du kan si det er klar for en ny pott hvis bladene begynner å brun eller hvis anlegget vises visnet. Dette indikerer at røttene ikke får nok næringsstoffer fordi potten er for liten. Selv om penger trær gjøre det bedre i trange potter, er det avgjørende at de gis med god plass til sine røtter for å spre seg og vokse. Dette er spesielt viktig når det vokser store flettet penger trær.

•  beskjære treet, som er avgjørende for ny vekst, men bremser ned veksten. Top beskjæring vil skape en bushier treet. Vanligvis, du ønsker å beskjære treet omtrent en gang i året. Fjern grener fra nedre tredjedel av treet som stikker ut eller ikke er en del av hoved flette, men balansere det ut ved å fjerne noen av bladene fra toppen. Beskjære sjeldnere hvis du vil at flettet penger treet til å vokse raskere.

Tips og advarsler


  • Trær dyrket innendørs vanligvis gjør ikke blomst eller produsere nøtter.
  • Utsett ikke penger trær til temperatur under 50 grader Fahrenheit.
  • Direkte sol kan brenne bladene.
  • Gjelder ikke gjødsel til dette treet når det er i blomst.