Hovudside

Råd for Spas

by Walther

Råd for Spas

Flere gode grunner finnes for å plassere et spa i bakgården snarere enn innendørs. For én ting, vil en utendørs spa sannsynligvis være mer komfortabel enn en fuktig innendørs spa. Bakgården spa gjør også vann for å bli most og spores bort fra innvendige flater. Forskjellen mellom en virkelig flott utendørs spa og en som drives av møllen er i fokus på detaljer.

Omkledningsrom og dusj


En garderobe og dusj ligger ved siden av spa bidrar til å redusere mengden av våt trafikk til og fra huset. Ved hjelp av en dusj for rengjøring før stepping i spa kan også holde vannet renere for lengre perioder av gangen. En effektiv garderoben vil inneholde en vask, speil, benk å sitte på når du skifter klær og stativer for både håndklær og klær.

Dekk


Installere terrassebord rundt en bakgård spa er en god idé, så lenge du sørger for at dekket har en sklisikker overflate. Terrassebord kan også redusere mengden av skitt og rusk som folk bringe i vannet.

Benk


Benker kan installeres som et tillegg til en bakgård spa, med eller uten dekk. Benker er tilgjengelig i en rekke forskjellige byggematerialer som inneholder betong, plast og en rekke arter av tre. Vær sikker på at setet på benken vil tappe vann.

Lysthus


Gazebos er en spesielt god idé for spas i varme eller våte områder. Selv et gitter som dekker over et lysthus kan redusere de ubehagelige effekter av for mye direkte sollys. En solid skråtak kan holde regn og snø ut av ditt spa.

Uregelmessige Spas


Snarere enn å gå med et tradisjonelt utendørs spa-enhet, bli litt mer kreativ. Spas som er bygget inn i landskapet kan funksjonen uregelmessige former som er mer visuelt tiltalende enn standard firkantet, runde og ovale spas. En annen dekorativ effekt for en uregelmessig spa er å bygge det med en omkrets laget av brostein eller granittblokker.

Tropical Spa


Bakgården spa kan bli en simulert tropisk dam med bare noen få tilsetninger. Plante noen store palmer rundt det å skape en naturlig baldakin. Når du designe din garderoben, gi det et stråtak å ligne en øy hytta.