Hovudside

Om Gnat Traps

by Walther

Om Gnat Traps

Den vakre naturens verden omgir oss - han trærne, fuglene, den frodige grønne gresset, de ... mygg? Mygg tendens til å bli tiltrukket av søte stoffer som sin matkilde og hekkeområder. De kan vises uoppfordret rundt frisk frukt bolle, potteplanter eller avløpet. I store antall og innen innendørs områder, kan mygg være noen av de mest irriterende skadedyr. For å styre utviklingen av en mygg angrep - eller bli kvitt en eksisterende - du kan lage en miljøvennlig, giftfri mygg felle.

Identifikasjon


En vanlig mygg er soppen myggen, som er relatert til kloakken fly. Det dwelsl i avløp og rundt vann. Denne myggen har en meget delikat kropp, vinger, og lange ben. Mygg formere seg i antall svært raskt, som sin livssyklus varer bare en måned.
Myggen legger eggene sine rundt potteplanter eller selv frisk frukt. Etter disse eggene klekkes, larvene dukke opp og de utvikler for et par dager før du gjør en kokong i plantejord. Denne neste fasen er det pupal scenen. En uke senere, kommer den voksne sopp mygg ut av kokongen, og prosessen begynner på nytt.

Mygg Trap No. 1


Hell natron og eddik, og deretter kokende vann ned i vasken renne for å hindre at mygg fra å komme inn i huset gjennom kloakknettet. I de varmeste månedene, er kloakken miljøet svært attraktive for disse mygg, så jevne helle varmt vann ned i avløp. Også, plugger bruk gummi avløp å stenge avløp når de vasker og badekar er ikke i bruk. Dette vil redusere antall mygg i hjemmet ditt.

Mygg felle nr 2


Hell en kopp eple cider eddik i en bolle og tilsett en spiseskje med oppvask såpe. Dekk den tett med aluminiumsfolie eller plastfolie, og deretter slå flere hull å tillate myggene å gå inn i bollen. Myggene vil bli trukket til aroma av eple cider eddik, men de vil ikke være i stand til å tåle det. Den oppvask væske vil fjerne pulverrester fra vingene, noe som hindrer dem fra å fly ut igjen. Når antallet mygg er betydelig redusert, skal den kastes utenfor.

Mygg Trap No. 3


Bland en kopp appelsinjuice med en spiseskje med oppvask såpe. Igjen, vil den søte lukten av appelsinjuice tiltrekke myggen, men såpen vil hemme deres vinger evne til å fly bort. Kast av juicen utenfor når myggen er alle fanget.

En annen løsning for å sette en effektiv mygg felle er å kombinere en halv kopp av ammoniakk, vann, balsamicoeddik og noe søtt som sukker, sirup eller honning, og sitte disse i høye steder rundt huset. Denne prosessen kan gjentas inntil huset er mygg-fri.

Mygg Trap nr 4


Strategisk sted gamle drikkeflasker fylt med vann, eple cider eddik og såpe rundt hjemmet. Myggene vil, igjen, bli trukket til aroma av eple cider eddik, og ved å plassere så mange flasker på forskjellige steder; du vil kutte tiden i halvparten ved å fange dem på flere områder, samtidig. Kast løsningen utenfor, og resirkulere flasker når du er ferdig.

Mygg Sprays


En effektiv spray for mygg er en kombinasjon av teknisk sprit og lavendelolje. Spray denne der dere finner myggen. Kombinere neem olje med vann og oppvaskmiddel gjør en effektiv insektspray, så vel.

Betraktninger


Bland vann og oppvask såpe og hell den i jorda av dine stueplanter. Etter dette, legg skiver, fersk hvitløk fedd på toppen av jorda for å befri den for mygg angrep.

Vask frisk frukt umiddelbart når du tar dem med hjem. Dette vil vaske bort eventuelle eksisterende mygg egg før de klekkes i ditt hjem.

Holde et rent hus og rydde opp bak kjæledyr. Ikke la fartøy som samler vann utenfor fordi alle typer insekter kan avle på dem, og rydde opp i søppel. Alle sammen, vil disse hjemmelagde løsninger kvitt ditt hjem av sin mygg problem.