Hovudside

Hva er Sassafras Trees?

by Walther

Sassafras albidum er et løvtre som vokser i forstyrrede områder og åpne skogsområder i USA og Canada. Det fungerer godt som en skygge treet eller i et naturalistisk setting, ifølge University of Connecticut.

Identifikasjon


Sassafras trær vokser mellom 40 og 50 meter høy. De har pyramideformet kronene når de er unge, men de utvikler en avrundet eller asymmetrisk form som de forfaller. Sassafras trær har dypt ridged rødbrun bark og alternerende votten formede blader som skifter til gult, rødt eller oransje i høst. De produserer små gule blomster tidlig sommer. Kvinnelige trær produsere 0,5-tommers klynger av blå-svart, berrylike frukt som henger fra individuelle rødlige stilker.

Dyrking


Sassafras trær er hardføre i USDA hardførhet soner 4 til 9. De vokser best i full eller delvis sol og godt drenert, fuktig, syrlig, sandete leirjord, men de kan tilpasse seg en rekke grunnforhold.

Betraktninger


Sassafras trær har lange og dype taproots, slik at de er vanskelig å transplantasjon, og de har en tendens til sucker, eller danne greiner ved foten av treet. De er også vanskelig å finne i plante barnehager eller andre kommersielle utsalg. Sassafras trær er alleopathic; de slipper kjemikalier som dreper visse arter av planter innenfor deres bakenforliggende soner.