Hovudside

Hvordan ta vare på en In-Ground svømmebasseng

by Walther

Hvordan ta vare på en In-Ground svømmebasseng

Været kan skape kaos på en i bakken basseng vann stabilitet, som vinden blåser rusk i vannet og gjør det mindre enn innbydende. Alt som trengs er et par ganger i uken for å rense bassenget og teste bassengvannet.

Bruksanvisning


•  Bruk test kit for å sjekke den kjemiske balansen i bassenget. Testen kit vil tillate deg å sjekke klor, pH og alkalitet av vannet. Dersom pH er lav, vil du legge pH Plus, og hvis det er høy, vil du legge soda eller pH Minus. Hvis klornivået er lavt, må du sjokkere bassenget. Sjokkerende bassenget kan være nødvendig ukentlig mens testing vannet bør gjøres et par ganger i uken. Du må legge algaecide hvis bassenget viser tegn til alger.

•  Bruk basseng netto å øse ut så mye av den øverste flytende avfall som du kan. Dette må kanskje gjøres daglig før svømming.

•  Børst ned bassenget veggene og trinn minst en gang i uken. Dette gjøres vanligvis før du bruke bassenget vakuum hodet.

•  Slå på basseng pumpe til vakuum bassenget. Fest sugeslangen til skimmer. Bruke børsten pol for vakuumhodet. Flytt vakuum sakte langs bunnen av bassenget for å suge opp rusk. Du skal bare ha ett sugeventilen åpen for denne prosedyren. Sørg for at vannstanden er litt over skimmer merkene på siden av rammen.

•  Fjern vakuumslangen fra skimmer kurv og rense ut kurven. Sjekk skimmer kurv til å sørge for at det ikke er sprekker og bytt i hullet. Deretter rengjør pumpen filteret og sjekk for lyder eller lekkasjer som er utenom det vanlige.

•  Inspiser trykkfilteret og spyle bassenget hvis nødvendig. Drei spaken til spyle og pumpen vil begynne å ta pumpe ut vann. Rengjør filteret og erstatt i pumpen.

Tips og advarsler


  • Tilbakespyling kan brukes til å senke vann-nivået hvis man hadde mye regn og nivået er høyt.